Το τρίτο κουδούνι της φετινής σχολικής χρονιάς!

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φορές φέτος θα χτυπήσει το κουδούνι για τα Γυμνάσια της χώρας μας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που άλλαξε τη ζωή και την καθημερινότητα των ανθρώπων.
Κατά το τρέχον σχολικό έτος 2020 -2021 τα Γυμνάσια της χώρας λειτούργησαν κατά κύριο λόγο με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας webex σε μια προσπάθεια αποφυγής της διασποράς του ιού. Ύστερα από απόφαση της Κυβέρνησης τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ανοίξουν ξανά τις πύλες τους για τους μαθητές τους στις 10 Μαΐου 2021 με οδηγό τα self tests και τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, χρήση μασκών, χρήση αντισηπτικών, τήρηση αποστάσεων, τήρηση με άλλα λόγια του υγειονομικού πρωτοκόλλου για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.
Τη Δευτέρα 10 Μαΐου στις 08:15΄ οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ευόσμου θα επιστρέψουν στη φυσική τους τάξη και στο σχολείο τους που τους περίμενε καρτερικά όλο τον δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε…
Με το χαμόγελο στο πρόσωπο, την τσάντα στον ώμο και το αρνητικό αποτέλεσμα του self test ανά χείρας επιστρέφουμε καθηγητές και μαθητές στο σχολείο μας που σιώπησε βαθιά ένα ολόκληρο χειμώνα! Ώρα για μάθημα και δουλειά!
Καλή αντάμωση!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης