Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί

ΑΠΟ: ΤΖΑΝΑΒΑΡΑ ΟΛΓΑ - Δεκ• 22•23

Ακολουθούν κάποιοι προορισμοί σχετικοί με τα Χριστούγεννα:

Ροβανιέμι, Φινλανδία

Δεν υπάρχουν Χριστούγεννα χωρίς Άγιο Βασίλη. Η επίσημη πατρίδα του Σάντα είναι το Ροβανιέμι, που βρίσκεται στη Φινλανδική Λαπωνία. Είναι ένας φανταστικός προορισμός για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Εκτός από το να χαρείτε τη χιονισμένη φύση, τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν μπισκότα με την κυρία Claus, να εγγραφούν στο Σχολείο Ξωτικών, να κάνουν βόλτες με χάσκι και σαφάρι με ταράνδους. Μπορείτε ακόμη και να διανυκτερεύσετε σε ένα ξενοδοχείο από …πάγο!

rovaniemi

«Μύλος των Ξωτικών», Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα σας προσκαλούν στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας! Επισκεφθείτε το σπίτι του Αϊ Βασίλη, το παραμυθόσπιτο των ξωτικών, δοκιμάστε τις χορευτικές σας ικανότητες πάνω στον πάγο κι ετοιμαστείτε για μια βόλτα με το πολικό εξπρές! Αξέχαστη οικογενειακή απόδραση !!

THE CHRISTMAS FACTORY, ΑΘΗΝΑ

Το THE CHRISTMAS FACTORY είναι ο πιο πλούσιος χριστουγεννιάτικος χώρος στην Αθήνα. Θα βρείτε παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους: λούνα παρκ, παγοδρόμιο, μουσικά δρώμενα, χορούς, παραμύθια, face painting, ξυλοπόδαρους, ανιματέρ, μπάντα ξωτικών, χριστουγεννιάτικες αφηγήσεις και μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά. Θα απολαύσετε γλυκιές και αλμυρές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές!

 christmaw factory

Ονειρούπολη, Δράμα

Η Ονειρούπολη  είναι το παραμυθένιο χωριό του Αϊ-Βασίλη. Βρίσκεται στον Δημοτικό Κήπο και την Κεντρική Πλατεία της Δράμας. Η είσοδος είναι δωρεάν! Θα  βρείτε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, δωρεάν δράσεις για τα παιδιά, παραστάσεις από θεατρικές ομάδες, ζωγραφική, παντομίμες, μικρές νεανικές μπάντες, εργαστήρι κατασκευών, εκθέσεις και άλλες δράσεις!

Μαζιώτη Παναγιώτα, Μαζιώτης Κωνσταντίνος, Τριπικέλης Αλέξανδρος, Τριπικέλης Παναγιώτης

Top