4ήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο!

115181

Η φετινή Β’ Λυκείου του Διαπολιτισμικού Λυκείου Εύοσμου θα πραγματοποιήσει στις 29 Μαρτίου έως τις 1 Απριλίου μια τετραήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο!

Πρόκειται για μια πραγματικά μαγευτική πόλη της Πελοποννήσου. Η διαδρομή μας πιθανόν να είναι λίγο κουραστική αλλά σίγουρα θα αξίζει τον κόπο.

Στην διαδρομή μας θα κάνουμε κάποιες στάσεις. Αρχικά στα Τέμπη και στην Λαμία. Στην συνέχεια θα κάνουμε μια ακόμα στάση στο Λουτράκι στον νομό Αττικής. Έτσι θα ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας για την υπόλοιπη διαδρομή μας.

 Έχουμε ακούσει πολλά πράγματα για αυτήν την πόλη, όπως για τα ρομαντικά της σοκάκια, την πανέμορφη θέα αλλά και τα εντυπωσιακά αξιοθέατα της που σίγουρα θα επισκεφτούμε. Θέλουμε να αναφερθούμε αρχικά στο Παλαμήδι, τα κάστρα στα οποία είχε φυλακιστεί ο ήρωας Θ. Κολοκοτρώνης. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μπούρτζι, ένα υπέροχο νησάκι στην μέση της πόλης. Ακόμη, λίγα μέτρα μακριά από το Ναύπλιο βρίσκεται η Επίδαυρος την οποία και θα επισκεφτούμε, ένα από τα αρχαιότερα θέατρα της Ελλάδας. Η διαμονή μας θα γίνει στο Τολό, ίσως το πιο τουριστικό μέρος του Ναυπλίου.

                    nafplio_bourtzi_fortress                   PalamidiNafplio737

Μετά τις πολυάριθμες επισκέψεις μας στα αξιοθέατα του Ναυπλίου θα γυρίσουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Είναι σίγουρο πως θα θαυμάσουμε και την νυχτερινή ζωή της πόλης διασκεδάζοντας σε νυχτερινά κέντρα.
Ελπίζουμε να μας μείνει αξέχαστη αυτή η εκδρομή!!!

2 σχόλια στο 4ήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο!

  1. Ο/Η Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος), Παν. Harvard λέει:

    Καθηγητές και μαθητές του Γ.Ε.Λ. Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου επισκεφθήκαμε και εντυπωσιαστήκαμε από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών και προτείνουμε να ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ………………..

    Ναύπλιο 31/03/2014

Σχολιάστε

Top