ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί γονείς,
Αποχαιρετούμε πια το 2020 .Ήταν μια χρονιά δύσκολη για όλους και όσοι δεν θρηνήσαμε θύματα θεωρούμε τους εαυτούς μας «προνομιούχους».
23/12 είναι η τελευταία μέρα μαθημάτων για το 2020 και , αν όλα πάνε καλά, θα τα ξαναπούμε στις 8/1/2021 , ελπίζουμε από κοντά στο σχολείο μας.
Φέτος για πρώτη φορά τοποθετείται στο 11ο σχολείο ψυχολόγος , η κα Μπάρμπα Αμαλία και είναι διαθέσιμη κάθε Τετάρτη για μας σύμφωνα με την ανάρτησή της στο ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΒΗΜΑ.
Σαν σύλλογος διδασκόντων , μετά από εισήγηση της διευθύντριας, κατά πλειοψηφία αποφασίσαμε να δοθούν οι έλεγχοι των μεγαλύτερων τάξεων και να γίνει η ενημέρωση των μικρότερων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Ευχόμαστε υγεία σε όλους, γονείς , μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς .
Χαρούμενα Χριστούγεννα με τις οικογένειές μας και ο νέος χρόνος που θα έρθει να είναι καλύτερος από αυτόν που φεύγει σε όλα τα επίπεδα.
Σας υπενθυμίζουμε ότι στη διεύθυνση https://schoolpress.sch.gr/11dimgian μπορείτε να βρείτε την ηλεκτρονική εφημερίδα του σχολείου μας με τον τίτλο «Ενδέκατο Βήμα», όπου δημοσιεύονται θέματα που αφορούν το σχολείο μας.

Καλές γιορτές

Με τιμή,
Η Δ/ντρια και το διδακτικό προσωπικό του 11ου Δημ. Σχ. Γιαννιτσών

Σχολιάστε

Top