«Φάγαμε όλοι σαν μια οικογένεια» Δ2΄

ΑΠΟ: pansamara - Μαρ• 06•15
Τ

ην προηγούμενη    μας, μαζί με την κυρία μας, μαγειρέψαμε γιαχνί. Ήταν στα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας «μαγειρεύουμε με ελαιόλαδο» και έτσι η κυρία είπε σε όλα τα παιδιά να φέρουμε από ένα υλικό, για να κάνουμε αυτό το ωραίο φαγάκι.

Φέραμε πατάτες, κρεμμύδια, καρότα, μαϊντανό, σάλτσα, αλάτι, πιπέρι και φυσικά ελαιόλαδο. Κάποιος έφερε μια λεκάνη, άλλος μια κουτάλα για το ανακάτεμα και η Ζωή έφερε μια ωραία μεγάλη κατσαρόλα!

Η κυρία έκανε την πιο πολλή δουλειά και εμείς βοηθούσαμε από δίπλα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί εγώ κατά λάθος έκοψα λίγο το νύχι μου καθώς καθάριζα μια πατάτα. Δεν ήταν και πολύ εύκολο. Μόλις τέλειωσε η προετοιμασία κατεβάσαμε στην κ. Έφη (στο κυλικείο)  την κατσαρόλα για να βράσει. Όλο το σχολείο μοσχομύρισε!

Την τελευταία ώρα ήρθε το φαγητό στην τάξη μας. Η Αμάντα και η Χριστίνα έφεραν ψωμάκι, ο Γιώργος τα πιατάκια και σε λίγο στρώθηκε… το μεσημεριανό μας. Αρκετά παιδιά έφεραν και ελίτσες, διαφορετικές ποικιλίες.

Όλα τα παιδιά εκείνη τη μέρα περάσαμε υπέροχα και όλοι μας φάγαμε πατάτες γιαχνί που μας άρεσαν πάρα πολύ. Ήταν πεντανόστιμο το φαγητό!

Είναι ωραία που η κυρία μας είναι τόσο πρόθυμη και καλή για να μας κάνει κάθε φορά κάτι διαφορετικό…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Οι μαθητές του Δ2’

Σχολιάστε

Top