Ο αθλητισμός για τη ζωή μας

Πολλά παιδιά στην ηλικία μας κάνουν αθλήματα αλλά πολλά είναι και αυτά που δεν κάνουν. Κάνουν όμως καλά που δεν αθλούνται;

12Ο αθλητισμός πρέπει να μπει ή να το συνεχίσουμε γιατί εκτός το ότι κάνει πάρα πολύ καλό στην υγεία μας , πιστεύω πως είναι και μία καλή δραστηριότητα για να μας κάνει να ξεχνιόμαστε από τα μαθήματα μας και να περνάμε ευχάριστα τον ελεύθερο μας χρόνο. Τα αθλήματα που απασχολούν τα παιδιά και γενικά τον κόσμο, δηλαδή είναι τα πιο γνωστά, ‘’διάσημα’’ είναι . το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, ο χορός, η ενόργανη, ο στίβος, το βόλεϊ, το κολύμπι κ.α.

13Έκτος από τα αθλήματα, αρκετός κόσμος και παιδιά, πάνε σε γυμναστήρια που επίσης είναι ένας τρόπος για έναν υγιή οργανισμό. Με τον αθλητισμό/γυμναστική, μπορείς να χάσεις κιλά εάν το επιθυμείς αρκεί όμως να το προσπαθήσεις .Εκτός αυτού, αν θες να λέγεσαι, είσαι αθλητής πρέπει να κάνεις μια σωστή και υγιεινή διατροφή, να τρως που και που απέξω αλλά όχι και συνέχεια ! Τέλος πρέπει να κοιμόμαστε σωστά και καλά (δηλαδή να κοιμάστε αρκετές ώρες).

Δημιουργός άρθρου: ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ