Τεύχος 3 (Φεβ 2023)

Είναι ο δήμος Αιγάλεω προσβάσιμος από τα άτομα με ειδικές ανάγκες;

Είναι ο δήμος Αιγάλεω συμβατός προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες; Προσφέρει την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζονται; Ας πάμε να το δούμε! Στο Αιγάλεω, και όχι μόνο, ασυνείδητος κόσμος «παρατάει» το αυτοκίνητο του μπροστά σε ….

Οι λύκοι του Παρισιού

Περίπου το 1420 το Παρίσι αντιμετώπιζε πρόβλημα με την οικονομία και, έτσι ο στρατός του Παρισιού πήγαινε στο δάσος που περιτριγύριζε το Παρίσι, έκοβαν τα δέντρα και έπαιρναν τα αγαθά ώστε να εξασφαλίσει έστω τα ….

26

Μια ξεχωριστή εμπειρία…

Μετά από την καλοκαιρινή ξενάγηση στο απολιθωμένο δάσος της Μυτιλήνης, άφησα την ξεναγό και την υπόλοιπη ομάδα και πήγα μία βόλτα για να απολαύσω αυτό το θαύμα της φύσης με την ησυχία μου. Προχωρούσα στον ….

25

Η ζωή μου … η μουσική μου!

Τελευταίες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ημέρα Σάββατο και εγώ κλεισμένη στο δωμάτιό μου άκουγα την αγαπημένη μου μουσική. «Για άλλη μια φορά δεν κατάφερα να διαβάσω εχτές ένα ολόκληρο κείμενο στην τάξη! συλλογίστηκα»Δε θέλω να ….

dilemma

Το Δίλημμα

«Νεκρή βρέθηκε η 17χρονη κοπέλα από την Εύβοια που είχε χαθεί πριν από δύο μέρες. Καθώς επέστρεφε από το σπίτι της φίλης της, ένας άντρας την πλησίασε μέσα στο σκοτάδι και της επιτέθηκε, όπως φάνηκε ….

Βιοπληροφορική

Η άποψη μαθητή του σχολείου μας για την εγκυμοσύνη. «Η εγκυμοσύνη αποτελεί μία περίοδο συνεχών αλλαγών στη διάθεση της εγκύου, όπου οι μεταπτώσεις της κυμαίνονται από συναισθήματα ενθουσιασμού μέχρι έντονο άγχος, ακόμα και κατάθλιψη. Πιο ….