ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ Εκδρομή της Α΄Γυμνασίου

 

Την Τρίτη,12/12/2023, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του σχολείου μας στο Ίδρυμα Λασκαρίδη στον Πειραιά. Είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα σχετικά με το ασφαλές διαδίκτυο. Μας δόθηκε η ευκαιρία να ακούσουμε για τις προϋποθέσεις περιήγησης στο διαδίκτυο, με τα σωστά όμως όρια.

 

65d15b90fe31e76917c7d3859572d64b (1)

 

 

Η παρακολούθηση το προγράμματος για το ασφαλές διαδίκτυο στο Ίδρυμα Λασκαρίδη θεωρήθηκε από όλους τους μαθητές εξαιρετικά χρήσιμη και πρόσφορη. Εκπρόσωπος της αστυνομίας , εξειδικευμένη σε θέματα  ασφάλειας στο διαδίκτυο, μας ενημέρωσε για όλα τα όρια που χρειάζεται να τηρήσουμε, για ένα ασφαλές internet surfing.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ (18)

Μας μίλησε για το cyberbullying, ή αλλιώς διαδικτυακό εκφοβισμό καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης του. Παρακολουθήσαμε σχετικά βίντεο ,τα οποία μας βοήθησαν να κατανοήσουμε καλύτερα τους κινδύνους και να νιώσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια στο διαδίκτυο.

 

αρχείο λήψης (2)

 

 

Ο χώρος του ιδρύματος ήταν αρκετά ευρύς, μεγάλος ,άνετος και όμορφος. Περιμετρικά του χώρου υπήρχαν πολλές βιβλιοθήκες που έδιναν στο χώρο ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα. Είχε πολύ όμορφα χρώματα, με κυρίαρχα το μπεζ, το μαύρο και το άσπρο που φώτιζαν πάρα πολύ τον χώρο.

Ήταν πραγματικά μια αξέχαστη εκδρομή!…

Μιχαέλα Σκαλιώτη Α2

Nτάου Λούντου Φατίμα Α4