Το 5ο ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΧΤΥΠΑ !!!!!

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στο πρώτο  τεύχος  της ηλεκτρονικής σχολικής εφημερίδας του 5ου Γυμνασίου Πετρούπολης με το όνομα «Το 5ο κουδούνι».

Οι συντάκτες της εφημερίδας μας αφού έμαθαν κάποιες βασικές αρχές δημοσιογραφίας συνεργάστηκαν, προβληματίστηκαν, αναζήτησαν θέματα που τους απασχολούν και τους ενδιαφέρουν, συγκέντρωσαν στοιχεία και εκφράστηκαν ψηφιακά, στοχεύοντας ταυτόχρονα να δημιουργήσουν  ένα παράθυρο επικοινωνίας της σχολικής κοινότητας τόσο με όλους τους μαθητές του σχολείου, αλλά και με το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Η δημοσιογραφική μας ομάδα μέσα από τις στήλες της, αποσκοπεί στο να διαδώσει νέα, να προσφέρει στους μαθητές νέα ερεθίσματα για γνώση, έκφραση και δημιουργία για θέματα που τους ενδιαφέρουν, να βιώσουν τη χαρά της προσωπικής δημιουργίας, αλλά και να δώσουν ερεθίσματα για νέα γνώση στους αναγνώστες .

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι κοινωνικά, πολιτιστικά, το περιβάλλον, οι δράσεις του σχολείου αλλά και φυσικά οι συνεντεύξεις! Και μια που τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά θα υπάρχει και ένα αφιέρωμα με ήθη και έθιμα, προτάσεις για ταινίες και βιβλία για όλη τη διάρκεια των εορτών.

Ευχόμαστε να βρείτε ενδιαφέρουσα την προσπάθειά μας και σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές Γιορτές με υγεία και αγάπη!

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ