Ταινίες

ΑΠΟ: kontogeorgm - Ιαν• 28•15

                                                    ANNABELLE

annabelleΗ ταινία «ANNABELLE» προβλήθηκε τον Οκτώβριο του 2014.  Πρόκειται για μια ταινία που σχετίζεται με υπερφυσικά όντα κι έχει  δεχτεί  πολύ καλές κριτικές.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Πριν από ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ, ήταν η Annabelle!

Η όμορφη, vintage κούκλα που επιλέγει να κάνει δώρο ο Τζον Φορμ στην έγκυο γυναίκα του, Μία, μοιάζει να είναι ιδανική. Η χαρά της Μία για την κούκλα Annabelle δεν θα κρατήσει για πολύ όμως… Σύντομα, το ζευγάρι θα δεχτεί μία βίαιη επίθεση από μια ομάδα σατανιστών. Φεύγοντας, οι σατανιστές δεν αφήνουν πίσω τους μόνο αίμα και τρόμο, αλλά και μία δαιμονισμένη Annabelle, η οποία θα διαταράξει τα πνεύματα για τα καλά…!

Η δαιμονισμένη κούκλα που μας “έκοψε την ανάσα” στην ταινία ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ επιστρέφει, σε σκηνοθεσία του Τζον Λεονέτι, πιο τρομακτική από πoτέ! Η ταινία ANNABELLE, ένα υπερφυσικό θρίλερ για τους λάτρεις του είδους, αποτελεί το spin-off της μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας του Τζέιμς Γουάν, ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ. Στο ρόλο της Μία, η γοητευτική Άναμπελ Γουόλις και στο ρόλο του Τζον, ο Γουόρντ Χόρτον.

HOBBIT

hobbitΑν είστε άτομα της περιπέτεια και έχετε βαρεθεί να βλέπετε συνέχεια τα ίδια, μπορείτε να απολαύσετε την ταινία «ΗΟΒΒΙΤ», η οποία προβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2014.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει με την ταινία ΧΟΜΠΙΤ: Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΩΝ, η οποία αποτελεί το φινάλε της επικής τριλογίας, βασισμένης στο δημοφιλές αριστούργημα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, ΧΟΜΠΙΤ.

Με την ανάκτηση του Βασίλειου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και οι δεκατρείς Νάνοι έχουν άθελά τους συμβάλλει στην εξάπλωση μιας φονικής δύναμης. Ο εξοργισμένος Νοσφιστής επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης. Παράλληλα, κυριευμένος από το πάθος του για πλούτο, ο Θόριν Δρύασπις βάζει τον θησαυρό πάνω από την τιμή και τους φίλους του.

Παραμονεύουν όμως μεγαλύτεροι κίνδυνοι, τους οποίους γνωρίζει μόνο ο Γκάνταλφ…. Ο μεγάλος εχθρός τους, Σάουρον, έχει στείλει λεγεώνες από Ορκς, για να επιτεθούν στο Βουνό της Μοναξιάς. Η φυλή των Νάνων, τα Ξωτικά και οι Άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν είτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, είτε να καταστραφούν. Ο Μπίλμπο θα πρέπει να πολεμήσει τόσο για τη ζωή του, όσο και για των συντρόφων του, στην επική Μάχη των Πέντε Στρατών, καθώς το μέλλον της Μέσης Γης παραμένει αβέβαιο.

Η ταινία αποτελεί τον επικό επίλογο στις περιπέτειες των Μπίλμπο Μπάγκινς (Μάρτιν Φρίμαν), Θόριν Δρύασπις (Ρίτσαρντ Άρμιτατζ) και των Νάνων. Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Γκάνταλφ και δίνει τη δική του μάχη μαζί με τους Εβάντζελιν Λίλι, Λουκ Έβανς, Λι Πέις, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζέιμς Νέσμπιτ, Κεν Σκοτ, Στίβεν Φράι. Το πλούσιο καστ πλαισιώνουν ακόμα οι Κέιτ Μπλάνσετ, Ίαν Χολμ, Κρίστοφερ Λι, Χιούγκο Γουίβινγκ και Ορλάντο Μπλουμ.

Συντάκτριες:

  • Εβελίνα Καραβασίλη
  • Μαρία Κοντογεωργίου

Σχολιάστε

Top