star wars and the force awekens

 

ssswStar wars  and  the  force  awekens είναι το 7 επεισόδιο της σειράς και η καινούργια ταινία της Disney. Η ταινία αυτή φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων ξεπερνώντας ακόμα και το Avatar.  Είναι σκηνοθετημένη από τον J. J. Abrams, ένας καινούργιος σκηνοθέτης για αυτήν την  ταινία και συνγραμένο  από  τους  LawrenceKasdan,  J.J. Abrams,  Michael Arndt ,  George Lucas. Ο προϋπολογισμός αυτής της ταινίας ανέρχεται στα $200 εκατομμύρια.  Οι βασικοί ηθοποιοί της ταινίας αυτής είναι οι εξής :

Χάρισον Φορντ ως ο Χάν Σόλο

Κάρι Φίσερ ως η Λεία Οργκάνα

StarWars

ΜάρκΧάμιλ ως ο ΛουκΣκαϊγουώκερ

Daisy Ridley ως η ΡέιAdam Driver ως ο Καϊλο Ρεν/Μπεν

John Boyega ως ο Φιν

Oscar Isaac ως ο Πιο Ντάμερον

ΛουπίταΝιόνγκο ως η Maz Kanata

Andy Serkis ως ο Σνόουκ

Domhnall Gleeson ως ο Στρατηγός Χουξ

Anthony Daniels ως ο C-3PO (φωνή και σώμα)

Peter Mayhew ως ο ΤσουμπάκαΚέννυ Μπεΐκερ ως ο R2-D2 (φωνή και σώμα)

Max von Sydow ως ο Lor San Tekka

 Στο Episode VII – The Force Awakens η αρχή της νέας τριλογίας Star Wars θα λάβει χώρα 30 χρόνια μετά τη Μάχη του Endor και το Episode VI – Return of the Jedi. Οι νέες ταινίες Star Wars θα περιλαμβάνουν  ένα τρίο νέων πρωταγωνιστών, πλαισιωμένο με κάποια πολύ γνωστά και αγαπημένα μας πρόσωπα από τα προηγούμενα επεισόδια.

Η γνώμη  μου πάνω σε αυτήν την ταινία συνοψίζεται από μόνο μια λέξη : Τέλεια

Τα εφέ της, οι ηθοποιοί, η δράση, η υπόθεση, η αγωνία για να δεις τι θα γίνει,  τι άλλο να πω… Είναι ανεπανάληπτη. ‘Οσοι δεν την έχετε δει σας προτείνω να τρέξετε  και  να τη  δείτε.   Αλλά δεν θέλω ξενέρωτα πράγματα, όπως να την κατεβάσετε.    Μόνο στα  village και με καλή παρέα αξίζει. Κι εγώ έτσι την είδα και μάλιστα στην πρεμιέρα της, χαμός…

 

Χρήστος  Μπέργκες

Σχολιάστε

Top