Εξωσχολικές δραστηριότητες

Με το ξεκίνημα του σχολικού έτους, έγιναν αναφορές από άτομα που ήθελαν εθελοντικά να διδάξουν πράγματα που ήξεραν.  Υπήρξαν πολλές ιδέες.   Κάποιες ήταν πραγματοποιήσιμες και κάποιες όχι .

Έτσι αρχές Νοεμβρίου ξεκίνησε μια από αυτές, το σκάκι με δάσκαλό μας τον κ. Πέτρο Πετρόπουλο.  Συμμετέχουμε μονάχα πέντε παιδιά.   Αρχικά μάθαμε μερικούς  βασικούς κανόνες του παιχνιδιού και μετά ξεκινήσαμε να παίζουμε !!! Οι συγκεντρώσεις μας γίνονται στο γυμνάσιο κάθε Παρασκευή 7 – 8.  Κάθε φορά μαθαίνουμε κάτι καινούριο και ταυτοχρόνως κάνουμε και εξάσκηση.xwris-paidia-ianoyarios

 

Ταυτόχρονα με το σκάκι ξεκίνησε και το θέατρο, με δάσκαλό μας τον κ. Δημήτρη Μάντακα και οχτώ συμμετοχές παιδιών.  Οι συγκεντρώσεις μας γίνονται στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αστυπάλαιας κάθε  Τετάρτη 5-7.  Σκοπός του προγράμματος ήταν να μάθουμε κάποια πράγματα για την τέχνη του θεάτρου και να ανεβάσουμε ένα θεατρικό έργο στο τέλος της χρονιάς .Ξεκινήσαμε με αυτοσχεδιασμούς και ασκήσεις φωνητικής.  Σύντομα θα μοιραστούν και οι ρόλοι.  Για περαιτέρω εξελίξεις θα ενημερωθείτε !!!

mask1 (1)

Δημήτρης Σταυλάς

 

Σχολιάστε

Top