Δραστηριότητες στην Καραντίνα

Με τι μπορούμε να ασχοληθούμε στην καραντίνα ώστε να μη βαριόμαστε;

Αρχικά, στην καραντίνα υπάρχει άπλετος χρόνος επομένως έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλά πράγματα. Ένα από αυτά θα μπορούσε να είναι να ασχοληθείτε με διάφορες κατασκευές. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε άπειρο υλικό για να σας βοηθήσει να κάνετε τις δικές σας προσωπικές κατασκευές, με απλά υλικά  που έχει ο καθένας σπίτι του. Με κέφι και πολλή φαντασία μπορούν να δημιουργηθούν πολλές όμορφες, πρωτότυπες και λειτουργικές κατασκευές. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε όμορφα πράγματα  για να διακοσμήσετε το δωμάτιό σας.

Επίσης, τώρα στην καραντίνα είναι η ευκαιρία σας να πειραματιστείτε στη μαγειρική. Απλές, σύνθετες, γλυκές ή αλμυρές συνταγές σας περιμένουν για να ανακαλύψετε το ταλέντο που μπορεί να έχετε. Και πού ξέρετε, ίσως είστε εσείς ο επόμενος διάσημος μάγειρας με 5 αστέρια Michelin.

Το lockdownδεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σας επηρεάσει αρνητικά και να παραμελήσετε τον εαυτό σας και το σώμα σας. Υπάρχουν αμέτρητες ασκήσεις που μπορούν να γίνουν στο σπίτι και να σας προσφέρουν στιγμές χαράς, ευεξίας και ευχαρίστησης, συναισθήματα που όλοι χρειαζόμαστε. Γι’ αυτό αρπάξτε ένα στρώμα γυμναστικής και ξεκινήστε.

Κάντε πράγματα που πάντα θέλατε αλλά είτε δεν τολμούσατε  είτε δεν είχατε τον απαραίτητο χρόνο. Πράξτε ότι σας γεμίζει, μάθετε ένα  μουσικό όργανο, μια ξένη γλώσσα. Κοιμηθείτε περισσότερο, κάντε διάφορες καλλιτεχνικές εργασίες, κάντε πράγματα που σας χαλαρώνουν αλλά και σας κάνουν ταυτόχρονα και πιο δραστήριους. Πάντα ότι και αν κάνετε φροντίστε να το απολαμβάνετε!

MonopoliTeam (2020). Μένουμε σπίτι με 7 ιδέες για δραστηριότητες στην καραντίνα https://www.monopoli.gr/2020/11/07/ey-zin/427267/menoume-spiti-me-7-idees-gia-drastiriotites-stin-karantina/

 

Αρθρογράφος: Κοίλαρη Ναταλία

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης