4η ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Έκθεση Μαθητικών Έργων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης την εβδομάδα 15-04-2024 ως 18-04-2024. Μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Παγγαίου επισκέφτηκαν το σχολείο μας, περιηγήθηκαν στα εργαστήρια των Τομέων Γεωπονίας, Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας, Πληροφορικής και Διοίκησης – Οικονομίας. Ενημερώθηκαν από τους καθηγητές για τους τομείς και ειδικότητες που προσφέρονται στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης και είδαν κατασκευές που υλοποίησαν οι μαθητές στα εργαστήρια στη διάρκεια του σχολικού έτους. Παράλληλα ξεναγήθηκαν στο Θεατρικό Εργαστήρι και επισκέφτηκαν το «Μουσείο Περιβάλλοντος», μία δράση στα πλαίσια της συμμετοχής του σχολείου στο Περιβαλλοντικό Δίκτυο: «Οικολογικά Σχολεία».
Τέλος, οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα Επαγγελματικά Λύκεια, τον τρόπο λειτουργίας τους και για τις προοπτικές που προσφέρουν στους μαθητές που φοιτούν σε αυτά.
Την οργάνωση και συνοδεία των περιηγήσεων των επισκεπτών ανέλαβαν και υλοποίησαν με υπευθυνότητα και συνέπεια οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας.

ekthesi_01

ekthesi_02

ekthesi_03

ekthesi_04

ekthesi_05

ekthesi_06

ekthesi_07

ekthesi_08

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης