ΜΕ ΤΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ: Μπορούμε να φτιάξουμε κοτοσαλάτα για σάντουιτς. Πώς θα την φτιάξουμε: Κόβουμε το κοτόπουλο σε κυβάκια και το ανακατεύουμε μέσα σε ένα μπωλ με 2 αβγά βραστά , μισό μήλο πράσινο, τριμμένο καρότο, μαγιονέζα και μουστάρδα. Ανακατεύουμε . Γεμίζουμε ατομικά ψωμάκια ή φρυγανισμένες φέτες από ψωμί του τοστ.
Με μισή κονσέρβα από ντοματάκια: Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο κρεμμύδι, πιπεριά, και όταν μαλακώσουν , προσθέτουμε κυβάκια φρέσκιας ντομάτας και τα ντοματάκια. Αλατοπιπερώνουμε , πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και βράζουμε 10 λεπτά. Σπάμε 4 αυγά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε με καπάκι . Τηγανίζουμε μέχρι να ψηθεί το ασπράδι , φροντίζοντας να μείνει υγρός ο κρόκος.
Με το γάλα που λήγει: θα χρειαστούμε: θα χρειαστούμε: 400 γραμμάρια μακαρονάκι κοφτό, 50 γρ ελαιόλαδο, 4 αβγά, 1 ντομάτα τριμμένη, 1 κρεμμύδι τριμμένο, 1 πράσινη πιπεριά σε κυβάκια, μαϊντανό, φέτα τριμμένη, 100 γρ αλλαντικά. της επιλογής.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Ρίχνουμε το μακαρονάκι σε ένα πυρίμαχο σκεύος , περιχύνουμε με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την ντομάτα , το κρεμμύδι, την πιπεριά, τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε σκαι ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε από πάνω με φέτα και το αλλαντικό της επιλογής μας . Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και αλατοπιπερώνουμε και το ρίχνουμε στο σκεύος. Ανακατεύουμε και ψήνουμε την πίτα σε προ θερμασμένο φούρνο για περίπου 45 λεπτά.