ERASMUS

Διασύνδεση του 1ου ΕΠΑ.Λ Γλυφάδας με σχολικές μονάδες του εξωτερικού

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2022-2023, το 1ο ΕΠΑ.Λ Γλυφάδας υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις τους εκπαιδευτικούς και μαθητές σχολείων του εξωτερικού με στόχο την ανταλλαγή καλών πρακτικών.

Το Δεκέμβριο 2022 επισκέφτηκαν το σχολείο μας 8 μαθητές και 2 καθηγητές ειδικότητας «Διεθνούς Εμπορίου» από Επαγγελματικό Λύκειο της Σερβίας στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ με θέμα την Εφοδιαστική Αλυσίδα. Παρακολούθησαν μαθήματα από καθηγητή της ειδικότητας «Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού(Logistics)» του σχολείου στην Αγγλική γλώσσα με θέμα το «Warehouse Management» και οι Σέρβοι μαθητές ήρθαν σε αλληλεπίδραση με Έλληνες μαθητές οι οποίοι συμμετείχαν στα μαθήματα. Οι καθηγητές συζήτησαν για τα προγράμματα σπουδών των δύο χωρών και αντάλλαξαν καλές πρακτικές. Επίσης, οι 15 Έλληνες μαθητές της Β΄ τάξης του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας του σχολείου μας που συμμετείχαν σε εγκεκριμένο πρόγραμμα Erasmus+ στη Ρουμανία το Νοέμβριο 2022 παρακολούθησαν Workshop που οργάνωσαν οι Σέρβοι μαθητές και μάθημα Σερβικής γλώσσας από τους καθηγητές τους.

Τον Ιούνιο 2023 επισκέφτηκαν την Ελλάδα 2 καθηγητές ειδικότητας Logistics από τη Σεβίλλη της Ισπανίας στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ και φιλοξενήθηκαν στο σχολείο μας από τους καθηγητές της αντίστοιχης ειδικότητας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης