Ήττα με το κεφάλι ψηλά! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Γράφει ο Έγκλι Ομέρι,

329006319_759787382147718_153219590875878225_nΗ σχολική μας ομάδα δεν τα κατάφερε σήμερα απέναντι στην ομάδα του 2ου ΓΕΛ Χανίων και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων 2023 με σκορ 3-1.

Η ομάδα του ΓΕΛ Χανίων ξεκίνησε δυναμικά και άνοιξε το σκορ στα πρώτα λεπτά του αγώνα με σουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή. Στη συνέχεια, προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήρθε το 2 γκολ με ωραίο φάουλ από τα δεξιά. Η ομάδα μας προσπάθησε να έρθει κοντά στο γκολ και τα κατάφερε με σουτ του Γιώργου Σηφάκη έξω από την περιοχή του τερματοφύλακα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Στη συνέχεια οι παίκτες μας πάλεψαν για το δεύτερο γκολ με αρκετές προσπάθειες μπροστά από το αντίπαλο τέρμα αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Το δεύτερο ημίχρονο έκλεισε με το τρίτο γκολ από την μικρή περιοχή για το 2 ΓΕΛ Χανίων.

Ήταν ένα πολύ ωραίο δυνατό, ποιοτικό παιχνίδι στο οποίο τα παιδιά μας παίξανε όμορφο ποδόσφαιρο όπου παρά την ήττα δέχτηκαν τα συγχαρητήρια της αντίπαλης ομάδας βγάζοντας στο τέλος και αναμνηστική φωτογραφία.

Η κα. Λαγωνικάκη, εκπαιδευτικός ΠΕ 11 Φυσικής Αγωγής στο ΕΠΑ.Λ. Καντάνου, πρόσθεσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν με δύναμη και αξιοπρέπεια και σε όσους βρίσκονταν στην κερκίδα για την εμψύχωση και στήριξη τους .Το σίγουρο είναι ότι απολαύσαμε όλοι τον αγώνα και ελπίζουμε σε πολλές νίκες στο μέλλον!»

Συγχαρητήρια δέχτηκαν τα παιδιά και από την Διευθύντρια του ΕΠΑ.Λ. Καντάνου κα. Αλεξούδη,

«Οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Καντάνου  συμμετείχαν στους σχολικούς αθλητικούς αγώνες και έπαιξαν σήμερα ποδόσφαιρο με το 2ο ΓΕΛ Χανίων. Μπράβο σε όλους τους μαθητές που παίξανε αλλά και σε αυτούς που ήταν στην κερκίδα!»

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που τόσο τα παιδιά όσο και οι φίλαθλοι απόλαυσαν τον αγώνα μέσα στην ιδέα του “Ευ Αγωνίζεσθαι”  – το οποίο πρέπει να είναι πανταχού παρόν – και ευχόμαστε στην ομάδα πολλές νίκες στο μέλλον!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

 

 

 

 

Σχολιάστε

Top