«ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ & ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΙ!», Πρόγραμμα ψυχικής ενδυνάμωσης εκπαιδευτικών, 2 & 23 Απριλίου και 7 Μαΐου

Εικόνα από https://www.ipsypa.gr

Εικόνα από https://www.ipsypa.gr

H διδασκαλία δεν ήταν ποτέ μια εύκολη υπόθεση αλλά μετά την πανδημία οι προκλήσεις έχουν πολλαπλασιαστεί. Εμείς οι εκπαιδευτικοί δεν χρειάζεται να περάσουμε όλη αυτή την δύσκολη διαδικασία μόνοι.

Καλείστε να συμμετέχετε εθελοντικά σε μια πρωτοποριακή συνέργεια με τίτλο «ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ & ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΙ!» μεταξύ της κυρίας Jori Krulder, καθηγήτριας Λογοτεχνίας για 25 χρόνια σε Γυμνάσιο/Λύκειο της Βόρειας Καλιφόρνιας, του Πανεπιστημίου Κρήτης (Μονάδα Σχολικής Ψυχολογίας: Διευθυντής: Αναστάσιος Ματσόπουλος, Ph.D.) και του ΚΕΔΑΣΥ Ρεθύμνου. Η κυρία Jori Krulder συμμετέχει στα πλαίσια της υποτροφίας της από το διεθνές πρόγραμμα Fulbright.

Στα πλαίσια του καινοτόμου αυτού προγράμματος, θα γίνουν 3 ωριαίες συναντήσεις διαμέσου zoom με τους παραπάνω συμμετέχοντες με στόχο όλοι μαζί να κάνουμε την εργασία μας λιγότερο στρεσογόνα, να αποκτήσουμε περισσότερη ψυχική
ανθεκτικότητα και να αντλήσουμε περισσότερη χαρά από την συνεργασία μας με άλλους συναδέλφους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε καθηγητές Γυμνασίου και Λυκείου και Ρέθυμνο και Χανιά.

Οι συναντήσεις θα γίνουν τις εξής 3 Κυριακές στις 7.30 μ.μ. 2, 23 Απριλίου και 7 Μαΐου

Για να συμμετάσχετε παρακαλώ να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα καταγραφής στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο ως τις 22-3-2023. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Φόρμα συμμετοχής



Λήψη αρχείου

Σχολιάστε

Top