Ασημένιο μετάλλιο για την ομάδα Ρομποτικής

   γράφουν οι Κατρανίτσας Κωνσταντίνος, Κρομμύδας Αλέξανδρος,  Χαριτόπουλος Κυριαζής

μαθητές της Γ” Γυμνασίου

     Το Σάββατο 16/12/2017, στους χώρους του Πειραματικού Γυμνασίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διεξήχθη το 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής (ΜΦΡ) με συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα. Το ΜΦΡ έχει τόσο διαγωνιστικό, όσο και εκθεσιακό χαρακτήρα και οι ομάδες που συμμετέχουν κατέχουν υψηλό επίπεδο κατάρτισης και προέρχονταιdiagonismos_robotikis33 κυρίως, από σχολές ρομποτικής, από ακαδημίες πανεπιστημίων και από ιδιωτικά σχολεία. Το διαγωνιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ είναι απαιτητικό και δύσκολο καθώς το θέμα δεν είναι γνωστό από πριν και οι μαθητές καλούνται να το αντιμετωπίσουν τη στιγμή του διαγωνισμού.

    Το Roboticsclubτου 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας συμμετείχε στο διαγωνιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ με μια ομάδα μαθητών, η οποία, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους, Καρκαμάνη Γεώργιο, κατάφερε, μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση, να κατακτήσει τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και στον καθηγητή τους.

diagonismos_robotikis22

 

One comment on “Ασημένιο μετάλλιο για την ομάδα Ρομποτικής

  1. Ο/Η Βελουδη Ματίνα λέει:

    Συγχαρητήρια στα παιδιά και τον καθηγητή τους…..Η αλήθεια είναι ότι μας έχετε κακομαθει κάθε χρόνο με τις.διακρίσεις σας….αν και ανεβάσατε ψηλά τον πήχη , αυτό που μετράει είναι το ταξίδι της συμμετοχής!

Σχολιάστε

Top