I Love-I Hate στην πόλη μου

Γράφουν οι μαθητές της Β» τάξης Ευθυμιοπούλου Μαρία-Φρειδερίκη , Σταύρος Βογιατζής

Στην πόλη μας υπάρχουν πολλά πράγματα που μας αρέσουν και πολλά που δεν μας αρέσουν. Είναι φυσικό για κάθε άνθρωπο κάποια πράγματα να του αρέσουν παραπάνω από κάποια άλλα και έτσι γίνεται και με εμάς.

Η αλήθεια είναι ότι στην πόλη όπου μένουμε δεν υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία να μας αρέσουν εκτός από δυο- τρία. Ένα από τα πράγματα που μας αρέσουν είναι το αμφιθέατρο το οποίο είναι ένας χώρος ο οποίος έχει πολλά γήπεδα, μια παιδική χαρά, ένα ανοιχτό θέατρο και ένα κυλικείο. Εκεί μπορούν να πάνε άτομα οποιασδήποτε ηλικίας  για να παίξουν ή να πιουν τον καφέ τους. Ένα ακόμα μέρος που μας αρέσει είναι η Βετσοπούλου. Η Βετσοπούλου είναι ένας μεγάλος πεζόδρομος όπου έχει πολλά μαγαζιά, καφέ και φαστφουντάδικα.

Παρόλα αυτά τα περισσότερα πράγματα στην Αλεξάνδρεια δεν μας αρέσουν κάποια από αυτά είναι τα εξής. Ένα από τα κυριότερα προβλήματα που υπάρχει στην πόλη μας είναι τα αδέσποτα, διότι είναι πολύ επικίνδυνα για την σωματική μας ακεραιότητα. Ένα ακόμα πρόβλημα που έχει η πόλη μας είναι τα σκουπίδια τα οποία είναι πεταμένα σε κάθε γωνιά της πόλης μας και ο δήμος δεν κάνει κάτι για να τα μαζέψει με αποτέλεσμα να μολύνεται το περιβάλλον.

Συνοψίζοντας υπάρχουν πράγματα που μας αρέσουν και που δεν μας αρέσουν στην πόλη μας. Το θέμα είναι ότι τα πράγματα που δεν μας αρέσουν πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να τα αντιμετωπίσουμε.

Σχολιάστε

Top