10 Λόγοι για τους οποίους τα Windows Phone είναι καλύτερα από το Android

Του  Αντώνη  Καπετάνιου και Γιώργο Ευθυμιόπουλου μαθητές της Β΄τάξης

 Χωρίς αμφιβολία το λειτουργικό σύστημα της Microsoft για κινητές συσκευές είναι ένα από τις πιο αξιόπιστες, ταχύτερες και ελαφρύτερες πλατφόρμες στην αγορά αυτή τη στιγμή. Αν και το πιο δημοφιλές είναι το Android της Google, τα Windows είναι πολύ καλύτερα για τους εξής 10 λόγους.

 1. Τα Windows Phone έχουν minimal και κομψό design. Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά των κινητών με Windows είναι η φωτογραφική τους κάμερα.
 2. Έχουν πολλές ρυθμίσεις και επιλογές εξατομίκευσης που κάνουνε την εμπειρία του χρήστη μοναδική.
 3. Έχουν εύχρηστες και γρήγορες εφαρμογές με απλό και ξεκούραστο design για τους χρήστες .
 4. Έχει προεγκατεστημένες εφαρμογές χρήσιμες τόσο για το κοινό χρήστη , όσο και για τον επαγγελματία που του επιτρέπουν να εργαστεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Τέτοιες εφαρμογές είναι το OneDrive, το Word Mobile, το Excel Mobile κτλ.
 5. Τα Windows χρησιμοποιούν ελάχιστη RAM κάτι που συμβάλλει στην ομαλή και γρήγορη λειτουργία.
 6. Έχουν μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.
 7. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα είναι τα «ζωντανά tiles» που επιτρέπουν στον χρήστη να λαμβάνει άμεσα πληροφορίες, όπως για το επόμενο ραντεβού του, τα μηνύματα του, τα email του, τον καιρό κτλ.
 8. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τους χάρτες για να τους χρησιμοποιήσετε αργότερα εκτός σύνδεσης.
 9. H μεγάλη εσωτερική μνήμη – έως και 8 GB – σε συνδυασμό με την επεκτεινόμενη μνήμη με κάρτα SD και επίσης τα 7 GB δωρεάν μνήμης online στο OneDrive δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να έχει πάντα μαζί του τα σημαντικότερα αρχεία του και τις ωραιότερες στιγμές της ζωής του.
 10. Επίσης μπορείτε να συνεχίζετε το παιχνίδι από την Xbox κονσόλα σας στο κινητό μέσω του λογαριασμού σας δωρεάν.

Επομένως την επόμενη φορά που θα αγοράσετε ένα tablet ή ένα smartphone λάβετε υπ’ όψιν όλα τα παραπάνω και κάντε την σωστή κίνηση για να έχετε μια πιο ευχάριστη εμπειρία.

One comment on “10 Λόγοι για τους οποίους τα Windows Phone είναι καλύτερα από το Android

 1. Ο/Η Τάσος Ζουπίδης λέει:

  Αντώνη και Γιώργο, ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική παρουσίαση του θέματος. Θα ανατρέξω σε αυτό το κείμενο σε περίπτωση που χρειαστεί να αγοράσω καινούργιο τάμπλετ.

Σχολιάστε

Top