Ζώδια

 

των Νικολίνας Μπρινιά, Λεωνόρας Ελεζί, Μαίρης Μπίτσια

Καρκίνος : Το 2016 σας βρίσκει εσάς τους Καρκίνου ευτυχισμένους από τον εαυτό σας αλλά όχι και τόσο από το περιβάλλον σας. Η αγωνία και το άγχος σας θα είναι αισθητό σε όλο το μήκος της χρονιάς. Τα αισθηματικά σας όπως τα οικονομικά σας, θα διαταραχθούν πολλές φορές. Τα οικονομικά προβλήματα μπορεί να λυθούν και η καθημερινότητά σας θα είναι πιο εύκολη. Οι πρώτες μήνες θα είναι δύσκολοι και κουραστικοί όμως οι τελευταίοι πολύ σημαντικοί

Κριός : το 2016 είναι σημαντική χρονιά για για τους κριούς ,κατά τον οποίο θα πρέπει να βάλετε καινούργιους στόχους. Παρά το γεγονός δυσκολίες μεγαλώνουν, μπορούσατε να δείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Επίσης ο ερχομός του Κρόνου στον Τοξότης σας αφήνει μεγαλύτερα περιθώρια να πετύχετε τους στόχους σας. Στην αγάπη θα παίξει σημαντικό ρόλο όχι τόσο ο εαυτός οσο ο παράγοντας της τύχης και της σύμπτωσης.

Ταύρος : Το 2016 είναι για εσάς τους Ταύρους καλή χρονιά μέσα σε ένα γενικότερα συνεχόμενο δύσκολο κλίμα. Η προσωπική σας ζωή και η καριέρα ή ο επαγγελματικός τομέας είναι τομείς που πρέπει να προσέξετε. Αποφύγετε συγκρούσεις που μπορούν να γίνουν οι διότι θα έχουν συνέπειες στην προσωπική σας ζωή. Να ξέρετε ότι ένας χωρισμός ή ένα εμπόδιο εξυπηρετεί το δικό σας καλό το οποίο θα φανεί στο μέλλον. Καθώς το νέο έτος θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μερικά σταθερά βήματα μπροστά

Δίδυμος : το 2016 είναι πολύ σημαντικό για όλους τους διδύμους. Θα πρέπει να κάνετε σωστές επιλογές και αναθεωρήσεις. Οι προσδοκίες και οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Επίσης, πολλές είναι οι στιγμές που θα πικραθείτε ή απογοητευτείτε από ανθρώπους του παρελθόντος. Τα οικονομικά προβλήματα δεν θα λείψουν και θα απαιτήσουν έξοδα και ψυχική κούραση

Τοξότης: το 2016 θα σας επιφέρει μεγάλες αλλαγές ,καθώς θα είναι μια αρκετά δύσκολη χρονιά για εσάς. Ωστόσο οι αλλαγές αυτές και ο κόπος σας θα οδηγήσουν στο μελλοντικό συμφέρον και στην εκτίμηση του εαυτού σας. Προσοχή παρόλα αυτά στις συναναστροφές με την οικογένεια και την ερωτική ζωή σας. Θα υπάρχει η τύχη ως βοηθός, αλλά θα είναι αρκετά ιδιόρρυθμη. Συνοψίζοντας, θα πρέπει να έχετε καλύτερη οργάνωση και ψυχραιμία. Ο κόπος σας θα ανταμειφθεί.

Αιγόκερως: Η χρονιά του 2016 θα είναι αρκετά εύκολη και παραγωγική, καθώς επίσης και δημιουργική. Ωστόσο λίγη προσοχή δεν βλάπτει. Στο τέλος μιας προσπάθειας αφήστε τον εαυτό σας να χαρεί αυτά που κατόρθωσε. Οι πρώτοι 9 μήνες ίσως σας ζορίσουν λίγο ,παρόλα αυτά μην αγχωθείτε, όλα είναι παροδικά. Το νέο έτος θα βελτιώσει τον αισθηματικό σας τομέα, καθώς και τα επαγγελματικά σας, εφόσον δουλέψετε οργανωμένα.

Υδροχόος: Το νέο έτος έρχεται για μας σας βοηθήσει. Το 2016 θα λειτουργήσει ως «βοηθός» και καθοδηγητής σας για τις υπόλοιπες χρονιές. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε εσείς είναι να δείξετε την ηρωικότερα σας φέτος, καθώς επίσης και την κατανόηση και την αποφασιστικότητα, όταν πρόκειται για δύσκολες στιγμές. Έχετε συνειδητοποιήσει τι θέλετε από τους ανθρώπους και από την ζωή, και αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατεύθυνση σας. Θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά και αρκετές καινούριες δουλειές. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγετε δάνεια και πωλήσεις γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι άγχος και κούραση.

Ιχθύς: Ο νέος χρόνος θα σας οδηγήσει σε δυναμικές εξελίξεις. Ο επαγγελματικός και ο αισθηματικός σας τομέας θα έχουν μεγάλη επιτυχία το 2016 ,εφόσον δείξετε αξιοποίηση, πειθαρχία και αφοσίωση στα πράγματα που σας απασχολούν. Θα πρέπει να οργανώσετε πολύ καλά τα «πρέπει» και τα «θέλω» σας, παρόλο που αυτό μπορεί να σας δυσκολέψει στο να πάρετε μία απόφαση. Η κούραση και η σκληρή δουλεία θα είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα της νέας χρονιάς, πρέπει όμως να καταφέρετε τον σκοπό σας και δεν θα τα παρατήσετε με τίποτα.

Λέων : Έχετε βάλει σε ορισμένα ζητήματα τον θεμέλιο λίθο και θα μπορέσετε να προωθήσετε τους σκοπούς σας με τον Δία στην Παρθένο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Προσέξτε όμως, διότι είναι ένα έτος που θα πρέπει να παραμείνετε ρεαλιστές και να αποφεύγετε να καταπιάνεστε με πράγματα που ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας .Θα βγείτε ευνοημένοι από αυτή την κατάσταση και όταν κοιτάτε πίσω θα απορείτε για το πώς επιτρέψατε στον εαυτό σας να ακολουθήσει τόσο ριψοκίνδυνες ενέργειες, αν και θα νοιώθετε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των αποφάσεών σας.

Παρθένος : Σας περιμένει μία χρονιά γεμάτη με ανάμεικτα συναισθήματα, μεγάλες επιτυχίες, αλλά και δυσκολίες που θα σας ταλαιπωρήσουν. Ζητήματα επαγγελματικά θα πρέπει να εξεταστούν με ιδιαίτερη υπομονή και προσοχή, ενώ θα δώσετε χρόνο σε οικογενειακά σας θέματα. Ο Δίας όμως θα σας ευνοεί, κυρίως σε νέα ξεκινήματα. Όσοι γεννηθήκατε μέσα στο πρώτο δεκαήμερο της Παρθένου θα περάσετε μία μακρά περίοδο συναισθηματικής αναστάτωσης, κάτι που θα σας οδηγήσει σε μία σύγχυση και δυσκολία στο να διακρίνετε τι υπάρχει όντως και τι αποτελεί αποτέλεσμα των επιφυλάξεών, ενώ ταυτόχρονα θα αποδειχθεί πως θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αναλαμβάνετε να πάρετε αποφάσεις, καθώς η ψυχική σας διάθεση θα επιβάλει σε εσάς να κάνετε βιαστικές ενέργειες που θα σας βγάλουν έξω από μια κατάσταση που νοιώθετε να σας πνίγει. Οι αποφάσεις αυτές όμως δεν θα βασίζονται στη λογική, αλλά θα είναι προσπάθειες διαφυγής από ένα ασφυκτικό κλίμα, με αποτέλεσμα να κάνετε εύκολα κινήσεις που θα μετανιώσετε.

Zυγός : Η νέα χρονιά θα σας κάνει το δώρο των μεγάλων εμποριών, θα μάθετε πράγματα για τον εαυτό σας και θα αποκτήσετε ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση. Μην απογοητεύεστε από δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, χρησιμοποιήστε τις για να ενδυναμωθείτε. Όλοι οι Ζυγοί, αλλά ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, είναι πολύ πιθανόν να συναντήσετε άτομα τα οποία θα σας εμπνεύσουν και θα σας ωθήσουν στο να κάνετε δημιουργικές παρεμβάσεις επάνω σε ζητήματα του ενδιαφέροντός σας, χάρις τον Δία που θα βρίσκεται στον Ζυγό και αυτή η κατάσταση θα διαρκέσει μέχρι και το 2017. Αν αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα δοθούν αυτή την περίοδο, σας περιμένουν σπουδαίες αλλαγές, που πρόκειται να δώσουν έναν άλλο, μαγικό δρόμο στη ζωή σας.

Σκορπιός : Περάσατε μία ταραχώδη χρονιά και φέτος θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε στιγμές ξεκούρασης και να χαλαρώσετε από το βάρος των ευθυνών σας. Θα μπορέσετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες, καθώς έχετε βάλει θεμέλια για να κάνετε δικά σας πράγματα και έχετε ανακτήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Ταυτόχρονα, λόγω της εισόδου του Ταύρου στον Ερμή, θα περάσετε μία χρονιά που θα φανείτε αρκετά πεισματάρηδες και αδιάλλακτοι, παίρνοντας αποφάσεις που επηρεάζουν τρίτα πρόσωπα, χωρίς όμως να λαμβάνετε υπόψιν σας την γνώμη τους. Προσέξτε, διότι αυτό μπορεί να επηρεάσει τις κοινωνικές σας σχέσεις και να κάνετε πράγματα που θα μετανιώσετε.

Σχολιάστε

Top