Το τέλος της Γ΄ Γυμνασίου

 γράφουν οι μαθήτριες  Τόζιου Ευαγγελία  και Στεφανίδου Κυριακή
   Η φετινή χρονιά έφτασε και αυτή στο τέλος της και εμείς οι μαθητές της Γ΄ γυμνασίου ετοιμαζόμαστε να ακολουθήσουμε ο καθένας τον δικό του δρόμο, πηγαίνοντας στο ΓΕΛ ή στο ΕΠΑΛ. Η μετάβαση αυτή δεν θεωρείται και τόσο δύσκολη, όσο αυτή από το δημοτικού στο γυμνάσιο.Το λύκειο είναι, ωστόσο, το τελευταίο βήμα πριν το πανεπιστήμιο και όλοι μας αρχίζουμε τη διαδικασία προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις.
   Στο λύκειο οι προσδοκίες και οι στόχοι είναι υψηλότεροι και οι αποφάσεις μας μπορούν και καθορίσουν την υπόλοιπη ζωή μας. Πρέπει να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις,όπως το τι επιθυμούμε να γίνουμε. Έτσι όλοι μας τώρα συνειδητοποιημένοι  και έχοντας πάρει μια ιδέα από το γυμνάσιο για το τι μας ενδιαφέρει περισσότερο ,είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε στο λύκειο, όπου  μπαίνουμε στην τελική ευθεία της παιδικής μας ζωής.  Οι αποφάσεις μας πρέπει να παίρνονται με σύνεση και ψυχραιμία, καθώς είναι σημαντικό ο καθένας μας να γίνει αυτό που του αρέσει και τον γεμίζει ψυχικά.
   Ωστόσο, εμείς αποχαιρετάμε το γυμνάσιο ,κρατώντας στο μυαλό μας και στην ψυχή μας όλες τις ωραίες εμπειρίες που βιώσαμε μαζί.Ελπίζουμε το περιοδικό μας να συνεχίσει και τις επόμενες χρονιές έχοντας μεγάλη επιτυχία, αλλά και να εξελιχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Σχολιάστε

Top