2ο τεύχος με…εαρινές εμπνεύσεις!

2ο ΤΕΥΧΟΣΑ

λογοτυπο 5γ

Η συντακτική ομάδα της ΚΟΡΙΝΟΣ on the Web με χαρά σας ανακοινώνει ότι το δεύτερο τεύχος της εφημερίδας μας είναι πλέον γεγονός! Σε μία περίοδο αναγέννησης της φύσης, ο τίτλος «Εαρινές Εμπνεύσεις» του δεύτερου τεύχους, έρχεται όχι μόνο να αποτυπώσει το κλίμα της εποχής αλλά και να εκφράσει τις αναζωογονητικές διαθέσεις των μελών της συντακτικής μας ομάδας!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ δυναμικά την προσπάθειά μας με την ανάρτηση μιας σειράς άρθρων που πιστεύουμε ότι θα καλύψουν τα ενδιαφέροντά σας. Ταυτόχρονα θα προσπαθήσουμε, λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις σας, να ξεπεράσουμε τις όποιες ατέλειες του πρώτου τεύχους και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

Ως εξώφυλλο για το δεύτερο τεύχος της εφημερίδας μας επιλέξαμε μία θαυμάσια εικαστική σύνθεση  του μέλους της συντακτικής μας ομάδας Δημήτρη Ακπορέχα, ο οποίος διαθέτει εξαιρετικό ταλέντο! Πρόκειται για την απεικόνιση της εκκλησίας των Δώδεκα Αποστόλων στον Κορινό.

2ο ΤΕΥΧΟΣΑ

Οι αναρτήσεις άρθρων για το δεύτερο τεύχος του ηλεκτρονικής εφημερίδας μας θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. Στο τεύχος αυτό θα γίνει προσπάθεια να αξιοποιηθούν και τα προφίλ του περιοδικού στο Facebook και στο Twitter. Καλούμε όλους σας να συμμετάσχετε σ’ αυτήν την προσπάθεια με τη δημοσίευση άρθρων, εικαστικών δημιουργιών, ατομικών ή ομαδικών εργασιών. Ο κόσμος του διαδικτύου είναι απέραντος και οι προκλήσεις μπροστά μας.

Εμπρός λοιπόν για δημιουργία!

Σχετικά με τον Συγγραφέα

ΠΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καθηγητής Φιλόλογος στο Γυμνάσιο Κορινού

Αφήστε το σχόλιο σας στο "2ο τεύχος με…εαρινές εμπνεύσεις!"

Σχολιάστε

Top