ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Μια εκπαιδευτική επίσκεψη μπορεί να προσφέρει πολλά ερεθίσματα που με τη σειρά τους προκαλούν την έμπνευση για πολλές δημιουργικές ιδέες.
Μια εκδρομή στο Βαφοπούλειο πνευματικό κέντρο που κάναμε με το σχολείο μας ήτανε για εμάς η δική μας έμπνευση. Εκεί μας μίλησαν για τα ρομπότ και έπειτα μας τα έδειξαν. Όση ώρα ακούγαμε τον ομιλητή νιώθαμε ενθουσιασμό και περιέργεια για το πως δουλεύουν τα ρομπότ. Γυρνώντας στο σπίτι, γεμάτοι περιέργεια αρχίσαμε να ψάχνουμε στο διαδίκτυο. Η αρχική μας ιδέα ήτανε να μάθουμε να τα ζωγραφίζουμε. Ένα βίντεο όμως το οποίο έδειχνε πως φτιάχνονται τα ρομπότ μας κίνησε την περιέργεια να το δούμε.

3
Βλέποντας το ενθουσιαστήκαμε και σκεφτήκαμε αμέσως να δημιουργήσουμε το δικό μας ρομποτάκι. Ξεκινήσαμε πολύ γρήγορα να συλλέγουμε τα υλικά που θα το αποτελούσαν. Τα περισσότερα από τα οποία θα ήταν και ανακυκλώσιμα.

2
Οργανώσαμε μια συνάντηση και ανυπομονούσαμε να το δημιουργήσουμε. Σε περίπου τέσσερις ώρες το είχαμε ολοκληρώσει. Νιώσαμε απέραντή χαρά και ανακούφιση όταν το είδαμε να δουλεύει. Τα είχαμε καταφέρει και αυτό μας έκανε πολύ υπερήφανες!!!

4
Ευχαριστούμε το σχολείο μας , που καταφέρνει να ανοίγει καινούριους ορίζοντες για εμάς, με κάθε τρόπο!

ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΠΕΡΧΑΝΙΔΟΥ ΖΩΗ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης