Παγκόσμια Ημέρα Γονέων

 

Γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1 Ιουνίου από το 2012 ως φόρος τιμής στους γονείς όλου του κόσμου. “Η οικογένεια έχει την πρωταρχική ευθύνη για την ανατροφή και την προστασία των παιδιών και για την πλήρη και αρμονική ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους . Τα παιδιά θα πρέπει να μεγαλώνουν σ’ ένα οικογενειακό περιβάλλον, όπου κυριαρχεί η ευτυχία, η αγάπη και η κατανόηση”.

Μάνα, Πατέρας. Δυο λέξεις που κλείνουν μέσα τους ομορφιά, τρυφερότητα, και αγάπη. Δυο άνθρωποι που είναι πάντα εκεί να σε ακούσουν να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν. Να σε αγκαλιάζουν και να νιώθεις εκεί μέσα ότι κανείς δεν μπορεί να σου κάνει κακό. Είναι αυτοί που ξεχνούν όταν τους πληγώνουμε και συνεχίζουν να στέκονται στο πλευρό μας.

Οι γονείς ήταν, είναι και θα είναι ξεχωριστοί για το παιδί, τον έφηβο, τον ενήλικα και η μέρα της γιορτής τους δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ευκαιρία για να τους τιμήσουμε και να τους δείξουμε πόσο πολύ τους αγαπάμε.

Δώστε τους ένα γλυκό φιλί, μια αγκαλιά και πείτε τους ένα μεγάλο ευχαριστώ. Σίγουρα είναι το πιο πολύτιμο και ανεκτίμητο δώρο που μπορούν να πάρουν από εμάς όσο είναι ακόμα δίπλα μας….

Καρακεβάς Γεώργιος, Δ2

η οικογένεια έχει την πρωταρχική ευθύνη για την ανατροφή και την προστασία των παιδιών και για την πλήρη και αρμονική ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους τα παιδιά θα πρέπει να μεγαλώνουν σ’ ένα οικογενειακό περιβάλλον, όπου κυριαρχεί η ευτυχία, η αγάπη και η κατανόηση”.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης