Γιορτάζοντας το Πολυτεχνείο

Τα δυο τμήματα της Πέμπτης τάξης του σχολείου μας  συνεργαστήκαμε και ετοιμάσαμε τη γιορτή για το πολυτεχνείο. Μοιραστήκαμε τον χρόνο, διαλέξαμε θεατρικό και ρόλους.

Το Ε2 ξεκίνησε τη γιορτή με την παρουσίαση του «χρονικού» πλαισιωμένο με μουσική και επιλεγμένα γνωστά τραγούδια για το πολυτεχνείο , καθώς και απαγγελίες ποιημάτων ξακουστών ποιητών.

Διαφάνεια3

Εμείς  επιλέξαμε το θεατρικό με τίτλο «Εδώ Πολυτεχνείο». Χωρίσαμε ρόλους,  αφού «μαλώσαμε» για τον ρόλο του Μίμη. Στη συνέχεια βλέποντας ότι το θεατρικό μας δεν ήταν μεγάλο, προσθέσαμε μια σκηνή με διαδηλωτές. Εδώ χρειαστήκαμε και ετοιμάσαμε πανό με συνθήματα όπως : «Ζήτω η Δημοκρατία»,  «Κάτω η Χούντα», «Η Δημοκρατία ζει» και «Ψωμί- Παιδία-Ελευθερία».

Τέλος, συμπληρώσαμε  την παρουσίασή μας με σχετικές αφηγήσεις-γνωστών ανθρώπων του Πολιτισμού και όλα αυτά «ντυμένα» με σχετική μουσική και τραγούδια.

Στις πρόβες διασκεδάσαμε, γελάσαμε, μάθαμε πολλά για τη μέρα αυτή και σίγουρα τις ευχαριστηθήκαμε!!!

Έτσι, ανήμερα της γιορτής δεν είχαμε «αγωνία», αλλά  σιγουριά και χαρήκαμε τη γιορτή μας την οποία παρακολούθησε η ΣΤ΄τάξη, τηρώντας βέβαια όλα τα μέτρα.

Ε1

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης