Σκύλοι Βοηθοί

 

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 πήγαμε στο σινεμά και είδαμε μία ταινία για τους σκύλους βοηθούς. 

Ήταν μία αληθινή ιστορία που έχει γίνει στην Καλαμπάκα. Ο Γιώργος όταν γεννήθηκε ήταν σαν όλα τα παιδιά.  Όταν ήταν τριών ετών αρρώστησε και έπρεπε να χειρουργηθεί στο κεφάλι. 

Ήταν ζωντανός αλλά είχε ένα πρόβλημα: δεν μπορούσε να περπατήσει, να μιλήσει. Και οι γονείς του πάλευαν πολύ. Η μαμά του είδε ένα βίντεο με σκύλους βοηθούς. Αποφάσισαν να πάρουν έναν σκύλο. Τον σκύλο τον λένε Μάικ.  Ο Γιώργος άλλαξε συμπεριφορά και ήταν χαρούμενος και ο Μάικ τον βοήθαγε. Ήταν συνέχεια μαζί του. 

Εγώ ένιωσα πως θα περάσει καλά με τον σκύλο του. Αυτή  η ταινία ήταν πολύ ωραία. Ο  Μάικ βοηθούσε πολύ στο να περπατήσει. 

Σεβαστή Ξουρή

 

 

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 πήγαμε στο σινεμά και είδαμε μία ταινία με τους σκύλους βοηθούς. Ήταν μία αληθινή ιστορία που έχει γίνει στην Καλαμπάκα. 

Ο Γιώργος όταν γεννήθηκε ήταν μία χαρά. Όταν ήταν τριών χρόνων ο Γιώργος ήταν άρρωστος και έπρεπε να χειρουργηθεί. Ο γιώργος ήταν καλά, όχι και πολύ καλά. Οι γονείς του πάλευαν πολύ. Η μαμά του είδε ένα βίντεο για τους σκύλους. Αποφάσισαν να πάρουν έναν  σκύλο βοηθό. Τον σκύλο τον λένε Μάκη. Ο Γιώργος αγάπαγε τον Μάκη.

 

 

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 πήγαμε στο σινεμά και είδαμε  την  ταινία Σκύλους βοηθούς. 

Ήταν μία αληθινή ιστορία που έχει γίνει στην καλαμπάκα. 

Ο Γιώργος γεννήθηκε σαν όλα τα παιδιά. Όταν ήταν  τριών χρόνων αρρώστησε και χρειάστηκε να του κάνουν χειρουργείο στο κεφάλι. Μετά το χειρουργείο δεν μπορούσε να περπατήσει ούτε να μιλήσει.

 Οι γονείς του πάλεψαν πάρα πολύ. Η μαμά του είδε ένα βίντεο με τους σκύλους βοηθούς. Αποφάσισαν να πάρουν έναν σκύλο βοηθό. Τον σκύλο τον έλεγαν Μάικ.  

Ο Γιώργος άλλαξε συμπεριφορά και τώρα είναι χαρούμενος. Πρέπει να προσέχουμε τα παιδιά μας  να μην βαράνε.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης