EDITORIAL_5

logo25_pghΠιστοί στο ραντεβού μας με τους αγαπημένους και φανατικούς αναγνώστες μας βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να αναρτήσουμε το 5ο τεύχος του ηλεκτρονικού μας περιοδικού Πειρ και Μανία. Αξίζει να επισημάνουμε εδώ ότι το Πειρ και Μανία συμπληρώνει φέτος τα τρία χρόνια συνεχούς έκδοσής του στην ιστοσελίδα του Schoolpress. Η προσπάθειά των συναδέλφων ξεκίνησε τη σχολική χρονιά 2013-2014 δημοσιεύοντας το 1ο τεύχος, συνεχίσαμε με δειλά βήματα το 2014-2015 εκδίδοντας δύο τεύχη και ακολουθήσαμε δυναμικά και το τρέχον σχολικό έτος με επίσης δύο τεύχη.

Ευχάριστη έκπληξη και ιδιαίτερη χαρά αποτέλεσε η βράβευση του προηγούμενου τεύχους (4ου) στον 2ο Παγκρήτιο διαγωνισμό δημοσιογραφικών δεξιοτήτων «Λευτέρης Δασκαλάκης» που οργάνωσε ο Σύλλογος Νεανικής Δημοσιογραφίας «Τύπος και Ουσία». Επίσης, στις μαθήτριές μας Νέλλη Κυρίκου (Β2) και Νικόλ Ισμαΐλι (Α2) απονεμήθηκε βραβείο στην κατηγορία της μαθητικής συνέντευξης για τη συνέντευξή τους με τον συγγραφέα Δημοσθένη Παπαμάρκο, την οποία βέβαια θα έχετε διαβάσει στο προηγούμενο τεύχος μας.

Η τιμητική αυτή διάκριση του Πειρ και Μανία επισφράγισε την αδιάκοπη προσπάθεια των μαθητών και των υπεύθυνων καθηγητών, ώστε να παράγουμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα μας έδωσε το έναυσμα να συνεχίσουμε και να απολαύσουμε τη δημιουργική δουλειά μας. Ελπίζουμε να σας ψυχαγωγήσουμε και να σας ενημερώσουμε και πάλι κατά την ψηφιακή σας περιήγηση στα άρθρα του ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

Θα θέλαμε και πάλι με τη λήξη αυτής της όμορφης χρονιάς να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους μαθητές μας για τις προσπάθειές τους και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το επόμενο σχολικό έτος. Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για τη βοήθειά τους τον Διευθυντή του σχολείου μας κ. Μανόλη Καρτσωνάκη, την Υποδιευθύντρια κ. Χαρά Μαρκάκη και κάθε συνάδελφο ξεχωριστά για την υποστήριξή τους και τη βοήθειά τους κάθε φορά που τους ζητήθηκε.

Ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι σε όλους και υποσχόμαστε τη συνέχεια της έκδοσης του ηλεκτρονικού μας περιοδικού και την επόμενη σχολική χρονιά.

Οι υπεύθυνοι καθηγητές

Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου

Βάλια Πιτερού

Νίκος Ψαρουδάκης

Σχολιάστε

Top