Editorial vol7

cover_page_vol7

Αγαπητοί αναγνώστες,
με πυξίδα μας τους στίχους του Γ. Σεφέρη από την ποιητική συλλογή «Μυθιστόρημα»

Λίγο ακόμα
θα ιδούμε τις αμυγδαλιές ν” ανθίζουν
τα μάρμαρα να λάμπουν στον ήλιο
τη θάλασσα να κυματίζει
λίγο ακόμα,
να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα

θελήσαμε ως συντακτική ομάδα να εργαστούμε ακόμα πιο δυναμικά, με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και μεράκι, ώστε να αναβαθμίσουμε και να επιτύχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα για το μαθητικό μας έντυπο, το Πειρ και Μανία, που διανύει πλέον την τέταρτη χρονιά δημοσίευσής του. Και κατορθώσαμε πολλά! Συνεργαστήκαμε ανελλιπώς, μαθητές και εκπαιδευτικοί, δημιουργώντας πρωτότυπα κείμενα, άρθρα, συνεντεύξεις, ψυχαγωγικά θέματα, εμπνευσμένα και καλλιτεχνικά εξώφυλλα.
Η προσπάθεια αυτή δεν έμεινε χωρίς αποτέλεσμα. Πραγματικά, σηκωθήκαμε λίγο ψηλότερα, αφού και φέτος συμμετείχαμε στον 3ο Παγκρήτιο διαγωνισμό δημοσιογραφικών δεξιοτήτων «Λευτέρης Δασκαλάκης» που οργάνωσε ο Σύλλογος Νεανικής Δημοσιογραφίας «Τύπος και Ουσία» και αποσπάσαμε το βραβείο «Βιργινία Μανασάκη» για το σύνολο του μαθητικού μας εντύπου (6ο Τεύχος). Επίσης, στη μαθήτριά μας Στέλλα Μανωλίτση (Β3) απονεμήθηκε βραβείο για τη συνέντευξή της με μαθήτρια του ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής.
Η βράβευση αυτή επισφράγισε τις προσπάθειες της «Δημοσιογραφικής Ομάδας» του σχολείου μας και αναμφισβήτητα μας γέμισε χαρά, ενθουσιασμό και μας τροφοδότησε με νέες δυνάμεις, για να συνεχίσουμε και στο μέλλον! Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη φιλόλογο του σχολείου μας κ. Γαβριέλλα Ασπράκη για το μαθητικό υλικό – εργασίες που εκπόνησε με τους μαθητές της και πρότεινε να συμπεριληφθεί στο Πειρ και Μανία, καθώς επίσης τον Διευθυντή του σχολείου μας κ. Μανόλη Καρτσωνάκη και την Υποδιευθύντρια κ. Χαρά Μαρκάκη για την υποστήριξη και τη βοήθειά τους κάθε φορά που τούς ζητήθηκε.

Και όπως συνηθίζουμε τελευταία, μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό μας σε μορφή flipbook .
Ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι σε όλους!

Οι υπεύθυνοι καθηγητές
Βάλια Πιτερού
Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου
Νίκος Ψαρουδάκης

Σχολιάστε

Top