ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΔΑΣ (Φωτεινή Κακασιούρη)

Στη σημερινή μου ανάρτηση για τον «Ερωδιό» θα επιθυμούσα να παρουσιάσω μια από τις ασχολίες μου που έχει να κάνει με το σχέδιο, και συγκεκριμένα με το σχέδιο μόδας. Ανέκαθεν ήμουν άτομο που με ενδιέφερε η ενδυμασία -και γενικότερα ο χώρος της μόδας- και πρόσφατα άρχισα να εξασκούμαι στον σχεδιασμό ενδυμάτων και να κάνω κάποια σχέδια που έβλεπα κυρίως από συλλογές και πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών. Ειδικότερα, εμπνέομαι από «ιδιαίτερα» κομμάτια και εμφανίσεις, αλλά μου αρέσει να συνδυάζω -ή και να εναλλάσσω- το πρωτοποριακό με το αξεπέραστο κλασικό στοιχείο.

Δεν ξέρω ακόμη αν θα κυνηγήσω ολοκληρωτικά το όνειρό μου που είναι να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτόν τον τομέα, αλλά ελπίζω στο μέλλον να οδηγηθώ προς τα εκεί με επιτυχία!

Στη συνέχεια θα σας παρουσιάσω μια πρώτη «κολεξιόν» από μερικά σχέδια που έχω κάνει.

Φωτεινή Κακασιούρη

(Πατήστε κλικ πάνω στο σχέδιο για προβολή σε κανονικό μέγεθος)

2

3

4

6

5

7

8

KRAFTWERK – THE MODEL

4 Σχόλια

  1. Εντυπωσιακή κολεξιόν Φωτεινή! Σου εύχομαι το όνειρό σου να πραγματοποιηθεί, γιατί το ΄χεις με το σχέδιο και το υποστηρίζεις και με τη φυσική σου παρουσία και προσωπικότητα! Θα έρθω κάποια στιγμή στο μέλλον για επίσκεψη στο ατελιέ σου – στο Παρίσι!!!

  2. Πολύ όμορφα σχέδια, μου αρέσουν πολύ!
    Το αγαπημένο μου είναι το look της Gigi από το Met Gala, το οποίο ανυπομονώ να γίνει ξανά φέτος για να σχολιάσω κάθε εμφάνιση όπως κάθε φορά ως λάτρης της μόδας. Συνέχισε να σχεδιάζεις παίρνοντας έμπνευση από ένα κομμάτι δημιουργώντας ένα δικό σου. Με ενέπνευσες να ξεκινήσω και εγώ σχέδιο μόδας και, πού ξέρεις, ίσως γίνουμε και συνεργάτιδες στο μέλλον…

    • Ευχαριστώ πολύ! Είναι η αλήθεια πως το Met Gala είναι το απόλυτο event μόδας και είναι κάτι που με ενθουσιάζει και εμένα απίστευτα πολύ. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να χαρούμε και οι δύο τον κόσμο της μόδας στο μέλλον!

Υποβολή απάντησης