Ένας μίνι απολογισμός της σχολικής χρονιάς που φτάνει στη λήξη της…

Πλησιάζοντας προς το τέλος της σχολικής χρονιάς, θα επιχειρήσουμε έναν σύντομο απολογισμό της.

Το θετικότερο όλων ήταν φυσικά ότι τη  φετινή σχολική χρονιά άρχισαν να γίνονται τα πρώτα βήματα για την επιστροφή μας στη σχολική καθημερινότητα μετά από δύο χρόνια τηλεκπαίδευσης, που μας αποξένωσε αρκετά  από το άμεσο σχολικό μας περιβάλλον. Έτσι, ξαναγυρίσαμε στα θρανία και στη διά ζώσης εκπαίδευση, στους φίλους μας, στους συμμαθητές μας και στις παρέες μας στα διαλείμματα και στα κενά μας. Όλα αυτά βέβαια με μάσκες, σελφ τεστ και ιχνηλατήσεις κρουσμάτων αλλά ασφαλώς καλύτερα έτσι παρά στημένοι μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού μας τηλεφώνου

Σχολείο, όμως, δεν είναι μόνο σχολικές αίθουσες και μαθήματα. Έτσι, ξανάρχισαν οι σχολικοί αγώνες, όπου το σχολείο μας συνέχισε την πετυχημένη παράδοσή του, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές εκδρομές, διδακτικές επισκέψεις, περίπατοι  και υλοποιήθηκαν αρκετές δράσεις. Για κάποια από αυτά θα βρείτε και άρθρα παρουσίασης στο παρόν τεύχος μας.

Και τώρα; Εξετάσεις…

Για όλους μας είναι η πρώτη φορά που θα γράψουμε εξετάσεις στο Λύκειο αφού η τελευταία διεξαγωγή τους μας γυρνάει στο «μακρινό» 2019. Μπορεί, βέβαια, να είναι μια ζόρικη περίοδος – ειδικά τώρα που το καλοκαίρι μάς «κλείνει το μάτι» – αλλά μπορούμε να τις δούμε και θετικά, ως μια διαδικασία που θα μας εξοικειώσει με τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Άλλωστε το καλοκαίρι είναι μπροστά μας και θα έχουμε την ευκαιρία να το χαρούμε!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης