Παρασκευή  11 Σεπτεμβρίου 2015, 8:30 π.μ.

  Επιστροφή στα θρανία με τον καθιερωμένο αγιασμό για τους μαθητές και τους καθηγητές του Γυμνασίου Προμάχων.  Η τελετή  του αγιασμού έλαβε χώρα στο προαύλιο του σχολείου, μιας και ο καιρός ήταν σύμμαχος.

  Το μυστήριο τελέστηκε από τον ιερέα  του χωριού πατέρα Γεώργιο Σιώρη ο οποίος μετέφερε τις ευχές για μια  καλή σχολική χρονιά  του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ. Την εκδήλωση τίμησε εκ μέρους του Δήμου Αλμωπίας , ο  πρόεδρος της σχολικής επιτροπής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  κ.Δημήτρης  Βέσκος , ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του εκτός από τις ευχές του , δήλωσε ότι ο Δήμος  θα βοηθήσει και θα  συντελέσει στη σωστή λειτουργιά του σχολείου .  Ο διευθυντής  του σχολείου, κ. Ευστάθιος  Πασόης  ευχήθηκε στους μαθητές καλή πρόοδο και μια καλή σχολική χρονιά εκ μέρους  του συλλόγου των διδασκόντων.  Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου καθώς και  η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαρία Γιουρούκη .

  Στη συνέχεια, οι μαθητές τους σχολείου παρέλαβαν τα βιβλία τους και έδωσαν ραντεβού με τους καθηγητές και τους συμμαθητές τους τη Δευτέρα, στις 8:25 που θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι !

  DSCN0193

??????????

??????????

??????????

Σχολιάστε

Top