Ισχυρή βελτιστοποίηση LBP και MBP – 16.12.2021 SLVE18CN Application Studies

Bildschirmfoto-2022-01-02-um-12.53.58

Ο νέοςσυμπιεστής μεταβλητής ταχύτητας προπανίο SLVE18CN με τέλεια απόδοση ψύξης, εξατομικευμένα χαρακτηριστικά, εύκολη ενσωμάτωση, είναι ένας βελτιστοποιημένος ενεργειακά 18 cc. συμπιεστής για λιανική πώληση τροφίμων, αποθήκευση τροφίμων και άλλες εμπορικές εφαρμογές. Έρχεται με νέο ελεγκτή °CCD® που διαθέτει έλεγχο ταχύτητας μέσω Adaptive Energy Optimization (AEO), σήματος συχνότητας ή σειριακής επικοινωνίας.
Μπορεί να λειτουργεί συνεχώς μέσα σε ένα εύρος θερμοκρασίας εξάτμισης από -45°C έως +10°C και μπορεί να καλύψει όλο το φάσμα των συνθηκών εφαρμογής LBP και MBP.

Βασικά χαρακτηριστικά προϊόντος

  • Πληροί τις απαιτήσεις οικολογικού σχεδιασμού και όλους τους σχετικούς κανονισμούς ασφαλείας.
  • Ευρύ φάσμα ψύξης για κάλυψη πολλών τύπων συμπιεστών μετάδοσης κίνησης σταθερής ταχύτητας (βοηθά στη μείωση της πολυπλοκότητας του αποθέματος και της υλικοτεχνικής υποστήριξης)
  • Δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας εντός του πλήρους φακέλου λειτουργίας LBP/MBP (εύρος θερμοκρασίας εξάτμισης από -45°C έως +10°C)
  • Ο έξυπνος συμπιεστής ελεγχόμενος από ηλεκτρονικά υποστηρίζει όλες τις ανάγκες των πελατών (απλό drop-in, έλεγχος συχνότητας και σειριακός έλεγχος) με αυτόματη ανίχνευση εισόδου
  • Εύκολη προσαρμογή μέσω του Tool4Cool®
  • Υψηλή προστασία IP

Ιστορικό εφαρμογής
Η αγορά ελαφρών εμπορικών ψυκτικών προϊόντων καθοδηγείται από τους νέους ενεργειακούς κανονισμούς, όπως ο οικολογικός σχεδιασμός στην Ευρώπη και η μετάβαση σε ψυκτικά με χαμηλή GWP, όπως η ρύθμιση για τα φθοριούχα αέρια στην ΕΕ. Αυτό σημαίνει ότι οι εγκαταστάσεις στο λιανικό εμπόριο τροφίμων, το σέρβις τροφίμων απαιτούν πιο αποτελεσματικές πράσινες λύσεις τόσο σε εφαρμογές LBP όσο και σε εφαρμογές MBP.

συμπεράσματα

Ο συμπιεστής SLVE18CN έδειξε ισχυρά οφέλη στη βελτίωση της απόδοσης και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Η λύση SLVE18CN προσφέρει γρήγορη απόσβεση που είναι μικρότερη από 2 μήνες χάρη στην άμεση εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Προσφέρει την ευκαιρία να αναβαθμίσετε μεγαλύτερα Ψυγεία λιανικής πώλησης τροφίμων και υπηρεσιών τροφίμων LBP και MBP σε υψηλότερο επίπεδο ενέργειας. Όντας μια πράσινη λύση με χαρακτηριστικά ελεγκτή premium, το SLVE18CN προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα για περαιτέρω βελτιστοποίηση και έλεγχο του συστήματος.

 

Top