Κουνέλι Γιούλπασι

Κουνέλι Γιούλπασι

Κουνέλι Γιούλπασι

Υλικά:

  • 1 μέτριο κουνέλι
  • 10 σκελίδες σκόρδο
  • 500 γρ. κεφαλοτύρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κ.γ. αλεύρι
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • Μία σακούλα ψησίματος [Sanitas]
  • Σπάγκο

 

Εκτέλεση:

Παίρνουμε το κουνέλι ανοίγουμε με ένα μαχαίρι δέκα τρύπες και βάζουμε σε κάθε μία από μία σκελίδα σκόρδο και ένα κομματάκι κεφαλοτύρι γεμίζουμε το εσωτερικό του κουνελιού με τυρί αλείφουμε με το βούτυρο όλο το κρέας το αλατοπιπερόνουμε και με μεγάλο σπάγκο το δένουμε ενώνοντας τα τέσσερα πόδια και δένοντας το τοποθετούμε στην σακούλα και την βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1:30  ώρα. Ανοίγοντας στο πάνω μέρος της σακούλας μία μικρή τρύπα με μία οδοντογλυφίδα.

 

Αυτή την συνταγή μου την έδωσε η μαμά μου η Λαμπρινή Κονδύλη.

 

Σχολιάστε

Top