ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

κυπρος

Ένα μέρος που μπορείτε να επισκεφτείτε είναι ο Νομός Κρήτης όπου έχει υπέροχες παραλίες και οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί και φιλόξενοι.

 κρητη

Ένα άλλο μέρος που μπορείτε να επισκεφτείτε είναι η Κέρκυρα , όπου είναι κατάλληλη για οικογένειες και για νέους διότι έχει νυχτερινή ζωή . Αλλά επίσης έχει τέλεια εστιατόρια για φαγητό και υπέροχες παραλίες.

 κερκυρα

Ένα άλλο μέρος που μπορείτε να επισκεφτείτε είναι η Ελαφόνησος όπου είναι ένα μικρό νησάκι με θαυμάσιες παραλίες και υπέροχα νερά. Επίσης υπάρχουν πολύ ωραία μαγαζάκια για φαγητό το βράδυ και για καφέ το πρωί!

ελαφονησος

Αν θέλετε να πάτε στο εξωτερικό μπορείτε να πάτε στην πανέμορφη Κύπρο ! Στην Κύπρο έχει αρκετές ρηχές θάλασσες και εστιατόρια που βλέπεις θάλασσα είναι φανταστικά!!!

 κυπροςς

Ένα ακόμη υπέροχο μέρος που πάτε είναι η Τήνος η οποία έχει και την Παναγία όπου έρχονται άνθρωποι για να επισκεφτούν την εκκλησία αυτή. Έχει επίσης και νυχτερινή ζωή για τους νέους.

 τηνος

Η Ζάκυνθος είναι ένα υπέροχο μέρος με φανταστικές νεροτσουλήθρες και πανέμορφες παραλίες! Επίσης έχει και ωραία στενάκια για να πας βόλτες!

 Zakynthos(question)

 

Ευφροσύνη Γκικοπούλου, Ελισάβετ Σωτήρχαινα, Μένια Φωληά Στ΄2

Σχολιάστε

Top