Η άλλη πλευρά του Aubrey Drake Graham

αρχείο λήψης (3)

GOD’s PLAN

Ο Aubrey Drake Graham γεννημένος 24 Οκτωβρίου 1986 , είναι ένας Αμερικάνος ράπερ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και  δισκογραφικός παράγωγος.

Ο Drake βρίσκεται στην επικαιρότητα εδώ και μερικές εβδομάδες λόγο του νέου του τραγουδιού με το όνομα God’s Plan . Δεν είναι μόνο το τραγούδι που τον εκτόξευσε στην κορυφή των Charts αλλά και το βίντεο κλιπ . Ο καλλιτέχνης βρισκόταν στην Φλόριντα γυρίζοντας το νέο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι God’s Plan στο οποίο αποφάσισε να δωρίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε σχολεία και πανεπιστήμια της περιοχής . Συγκεκριμένα , αποφάσισε να προσφέρει 25.000 $ σε  ένα Γυμνάσιο της περιοχής , 50.000 $ σε μια φοιτήτρια του πανεπιστήμιου της Φλόριντα που προερχόταν από μια οικογένεια η οποία δεν μπορούσε να καλύψει τα έξοδα των σπουδών , επίσης πλήρωσε τα έξοδα των πελατών ενός super market τα οποία κόστιζαν 50.000 $ .

Την Παρασκευή 16 Φεβρουάριου ο καλλιτέχνης δημοσίευσε το τραγούδι του στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του YouTube αποκαλύπτοντας ότι το συνολικό κόστος του τραγουδιού ήτανε  996,631.90 $ .

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου  ο καλλιτέχνης δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία έγραψε ως περιγραφή

«αυτό είναι το ποιο σημαντικό επίτευγμα που έχω καταφέρει στην καριέρα μου» .

Υστέρα από μερικές μέρες που το τραγούδι ήταν πλέον αρκετά γνωστό , τα social media γεμίσαν με άρθρα τα οποία κατέκριναν και σατίριζαν το όλο γεγονός . Ανέφεραν πως το βίντεο κλιπ ήταν ψεύτικο και πως τα λεφτά δεν δόθηκαν ποτέ . Μέρες αργότερα μετά από συνεχής διαμάχες που λάβαιναν χώρο στο διαδίκτυο ανάμεσα στους υποστηρικτές και haters του εν λόγος καλλιτέχνη , ο ίδιος ο Drake ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram , η οποία απεικόνιζε τις οικογένειες και τα σχολεία στα οποία δοθήκαν τα λεφτά . Μια πράξη σαν αυτή έκανε ακόμα και τον πιο φανατικό hater να τον εκτιμήσει τόσο σαν καλλιτέχνη όσο και σαν άνθρωπο .

Ένα τέτοιο γεγονός θα ήταν ικανό  να πυροδοτήσει μια σειρά από αντιδράσεις οι όποιες θα είχαν ως κύριο σκοπό την υποστήριξη και την χρηματοδότηση περιοχών στις όποιες καλλιτέχνες μεγάλωσαν και εξελίχθηκαν σε αυτό που είναι σήμερα .

Γενικά οι άνθρωποι τις δημοσιότητας θα έπρεπε να ευαισθητοποιηθούν και να προσπαθήσουν να συνεισφέρουν στο κοινό καλό της πολιτείας και της κοινωνίας καθαυτή

Ο Drake έκανε κάτι που κανένας δεν επιχείρησε ποτέ , και για αυτό αξίζει το σεβασμό από όλους τους καλλιτέχνες στον χώρο .

Γιάννης.

Δημήτρης.

Ηλίας.

 

Σχολιάστε

Top