Οι διακρίσεις της σχολικής ομάδας του Διαπολιτισμικού Λυκείου Ευόσμου

DSC08594-qpr

Το σχολικό έτος 2017-2018 το ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ κατάφερε να κατεβάσει σχολική ομάδα σχεδόν σε όλα τα αθλήματα το οποίο ήταν μεγάλο επίτευγμα για το σχολείο διότι έχει τόσους ενεργούς μαθητές που προσπαθούν να δώσουν μια διάκριση στο σχολείο αλλά και στους εαυτούς τους και καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να γίνει αυτό.

Οι περισσότερες ομάδες του σχολείου δεν κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο αγώνα το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της σχολικής ομάδας. Παρόλα αυτά η ομάδα βόλεϋ του Διαπολιτισμικού Λυκείου Ευόσμου κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει το πρώτο αγώνα αλλά τέσσερις  αγώνες σερί χωρίς να χάσουν ούτε ένα σετ σε όλη τη πορεία των αγώνων κι ας ήταν από το πρώτο γύρο το outsider μέχρι και το τελικό με το 2ο ΓΕΛ ΠΟΛΙΧΝΗΣ στο οποίο αναδείχθηκαν νικητές και Πρωταθλητές Δυτικής Θεσσαλονίκης φέρνοντας το πρώτο κύπελλο βόλεϋ στην ιστορία του σχολείου.

Στη συνέχεια κατόρθωσαν να κερδίσουν σε ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα το 5ο ΓΕΛ Σερρών

το οποίο είχε μια πολύ αντάξια σχολική ομάδα για να προκαλέσει όλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο το ίδιο άγχος και την αγωνία όπως αυτή που είχαν οι παίκτες. Το ματς τελείωσε 2-1 με τα σετ (25-19 , 20-25 , 16-14).

.

Παρόλα αυτά η προσπάθειά τους δεν ήταν αρκετή για να κερδίσουν το ΓΕΛ Σκύδρας στο οποίο έχασαν (2-0) με τα σετ να τελειώνουν (25-18 , 25-22) και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού. Στο ματς είχαν μια σημαντική απώλεια ενός βασικού παίκτη της ομάδος ο οποίος αν έπαιζε μπορεί το σκορ να μην ήταν το ίδιο .

 

Στο τέλος του ματς μπορεί να είμασταν απογοητευμένοι αλλά χαρήκαμε που φτάσαμε μέχρι ένα τέτοιο επίπεδο κι ας βγήκαμε ηττημένοι από τον αγώνα. Κερδίσαμε σε εμπειρίες οι οποίες θα είναι σε όλα τα παιδιά αξέχαστες ειδικά στα παιδιά που πήγαιναν 3η Λυκείου. Κανείς δεν περίμενε ότι η ομάδα του ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ θα έφτανε τόσο μακριά ώστε να αγωνιστεί με ομάδες σχολείων όπου όλοι οι παίκτες ήξεραν βόλεϊ και μπόρεσαν να τους κοντράρουν στα όριά τους.

Σημαντική ήταν η συμμετοχή όλων των παικτών της ομάδας : ΡΕΤΖΕΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΣΔΡΑΥΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΗΜΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΛΟΥΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤ., ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣ., ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ., ΗΛΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, και με προπονητή τον κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΩΡΓΟ.

Γιώργος Σδραυκάκης

 

Σχολιάστε

Top