ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Το πρώτο ηλεκτρονικό φύλλο της εφημερίδας μας αναρτήθηκε και αποφασίσαμε να πάρουμε μια μικρή συνέντευξη από τον διευθυντή του σχολείου τον κ.Παπαδάκη. Η ομάδα μας ανέλαβε την συνέντευξη αυτή και μας έδωσε κάποιες πρωτότυπες ιδέες ενθαρρύνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την  προσπάθειά μας.

 

1.Ποια η γνώμη σας για την εφημερίδα του σχολείου μας, πιστεύετε ότι θα ωφελήσει αυτό το σχολείο μας;

- Πιστεύω ότι είναι μια εξαιρετική ιδέα και εφαρμογή. Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτό, γιατί ήταν μια επιθυμία μου με την κατασκευή αυτού του κτιρίου (2002). Επίσης έλειπε ένα site και μια εφημερίδα έτσι ώστε να ενημερώνονται οι μαθητές. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει μια διστακτικότητα σε αυτό και οφείλουμε να προσέξουμε! Δεν θέλω μετά από καιρό να αδρανοποιηθεί η εφημερίδα γιατί είναι ένα συχνό φαινόμενο. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχιστεί αυτή η ιδέα και ότι πρέπει να ξυπνήσει το ενδιαφέρον και στις άλλες τάξεις του Λυκείου. Εσείς έχετε κάνει την αρχή και ως γνωστόν «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός».

 

2.Ποια μορφή πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη: έντυπη ή ηλεκτρονική;

-Προτείνω να υπάρχει ηλεκτρονική εφημερίδα ούτως ή άλλως. Μία ωραία, όμως, ιδέα είναι η εφημερίδα τοίχου. Εννοώ δηλαδή, να τυπώνονται τα άρθρα και να τοιχοκολλούνται στους πίνακες ανακοινώσεων που διαθέτει το σχολείο μας. Επίσης, να υπάρχει χώρος για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των συμμαθητών σας. Ωστόσο, θα ήταν καλό να υπάρχει μια επιτροπή, η οποία θα ελέγχει τι άρθρα θα αναρτώνται αλλά και να είναι υπεύθυνη για τα σχόλια που θα αφήνονται στον πίνακα. Έτσι, θα γίνει αυτός ο πίνακας σημείο ερώτησης και διαλόγου και δεν θα είμαστε δέσμιοι του υπολογιστή.

 

3.Τί θα θέλατε να περιέχει η εφημερίδα;

Θα προτιμούσα να υπάρχουν άρθρα, με θέματα τα οποία θα διευρύνουν τους ορίζοντες των γνώσεων των μαθητών και προς όλο τον κόσμο, όπως θέματα τέχνη και αθλητικών γεγονότων.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας να δημιουργήσετε κάτι χρηστικό. Καλή σταδιοδρομία.!!!

 

Ένα σχόλιο στο ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

  1. Ο/Η A.K. λέει:

    Κάθε ενθαρρυντικό σχόλιο μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι!!! Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας.

Σχολιάστε

Top