Λίγα λόγια για μας…

Λίγα λόγια για μας…

Είμαστε ένα από τα τμήματα της Β τάξης του Διαπολιτισμικού Λυκείου Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη και στα πλαίσια τις επιλογής των Projects-Ερευνητικές εργασίες (τρόπος εκπαίδευσης διαφορετικός από τον παραδοσιακό) επιλέξαμε να δημιουργήσουμε την δική μας ηλεκτρονική εφημερίδα.

Ο τίτλος της εφημερίδας μας «Τύπος και Υπογραμμός», παρόλο που επιλέχτηκε τυχαία, απεικονίζει το πόσο υπεύθυνοι και συνεπείς αλλά και ταυτόχρονα δημιουργικοί μπορούν να γίνουν οι νέοι. Επιλέξαμε να εντάξουμε στήλες καθώς και να επεξεργαστούμε άρθρα, τα οποία να ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντά μας που σχετίζονται άμεσα με τη σχολική ζωή, τον αθλητισμό, τον ελεύθερο χρόνο καθώς και επίκαιρα κοινωνικά ,πολιτικά και θέματα υγείας. Επίσης μέσα από δικά μας σκίτσα ή και γελοιογραφίες θα προσπαθήσουμε να  γίνει η ανάγνωση της εφημερίδας μας ακόμα πιο διασκεδαστική!

Επιδιώκουμε λοιπόν να γίνουμε οι δαιμόνιοι «δημοσιογράφοι» του σχολείου μας και στόχος μας είναι να καλύψουμε ποικίλα θέματα, να ενημερώσουμε και να προβληματίσουμε όλους  τους αναγνώστες μας, συνομηλίκους μας και όχι μόνο, αλλά κυρίως να αποτελέσουμε έμπνευση για νέες πρωτοβουλίες και δράσεις που αφορούν στους νέους.

Καλή ανάγνωση λοιπόν…

Η ομάδα της σχολικής εφημερίδας!

4 σχόλια στο Λίγα λόγια για μας…

  1. Ο/Η Ευαγγελία Σειρά λέει:

    Mπράβο σας! Έχω εντυπωσιαστεί. Περιμένουμε τη συνέχεια…

  2. Ο/Η ΚΑΡΑΣΟΥΛΗ ΑΣΠΑΣΙΑ λέει:

    Ευχαριστούμε πολύ! Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως. Έπεται συνέχεια !!!

  3. Ο/Η ΦΩΦΗ ΚΛΗΜΕΝΤΙΔΗ λέει:

    Μπράβο σε όλους!Πολύ καλή η εφημερίδα σας με ενδιαφέροντα άρθρα. Καλή συνέχεια

Σχολιάστε

Top