1ο Βραβείο στο Δεύτερο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Ραδιοφώνου

radio2
Η ραδιοφωνική ομάδα του σχολείου μας συμμετείχε στο 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Ραδιοφώνου το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 σε χώρους τις Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Το τμήμα Α1 στα πλαίσια της ερευνητικής εργασίας «Ραδιοφωνικές Διαδρομές στο χθες και στο σήμερα» με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Νένου Χρυσούλα καθώς και η ομάδα παιδιών από το πρόγραμμα «Πράσινα fm II» με υπεύθυνες τις καθηγήτριες κ. Νένου Χρυσούλα, κ Μητσοπούλου Αφροδίτη & κ. Μακρίδου Ελένη παρουσίασαν τις εργασίες τους και τις ραδιοφωνικές δράσεις όλης της χρονιάς.
Το σχολείο μας έλαβε μέρος επίσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το Καλύτερο ραδιοφωνικό σποτ  που διοργάνωσε το European School Radio σε συνεργασία με το τμήμα Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας. Η ραδιοφωνικό σποτ του σχολείου μας με τίτλο «Πάνω η Τέχνη, Κάτω η Βία» απέσπασε το Πρώτο Βραβείο (1βραβείο (1)) ανάμεσα σε 192 συμμετοχές . Δημιουργός είναι η μαθήτρια της Γ” τάξης, Εύα Στρουμπή υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων καθηγητριών. Το έπαθλο ήταν ένα τάμπλετ μεγάλης αξίας το οποίο έλαβε η παραπάνω μαθήτρια.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σχολιάστε

Top