Mindtrap

the-mindtrap

Χαμός στη Θεσσαλονίκη με το απόλυτο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης

 

Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι είναι το Mindtrap.

Το Mindtrap είναι ένα παιχνίδι με στόχο την επίλυση ενός μυστήριου ώστε να βρεθεί τη μυστική πόρτα όπου οδηγεί στην έξοδο από το δωμάτιο.

Το παιχνίδι αποτελείται από 5 δωμάτια και αυτή τη στιγμή λειτουργούν τα 3. Από τη στιγμή που η ομάδα μπαίνει μέσα στο δωμάτιο έχει 60 λεπτά να αποδράσει από το δωμάτιο. Η ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από 2 έως 5 άτομα. Για αρχή θα πρέπει να λυθεί το μυστήριο και να εντοπιστούν περίεργες κατασκευές. Επίσης η ομάδα μπορεί να λύσει τους γρίφους με τη βοήθεια ενός  game master. Ο game master ελέγχει όλο το παιχνίδι και έχει τη δυνατότητα να βοηθάει τους παίκτες να λύσουν τους γρίφους ανά δέκα λεπτά. Δυστυχώς για τους παίκτες χωρίς τη βοήθεια του δε μπορεί να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το άτομο στο Mindtrap κοστίζει 10 ευρώ. Αλλά ανάλογα με το ποσά άτομα είναι στο δωμάτιο 2 έως 5 αλλάζει και η τιμή που θα πληρώσουν οι επισκέπτες. Στο Mindtrap δεν υπάρχει όριο ηλικίας.

ΤΑΔΩΜΑΤΙΑ:

  • Το ψυχιατρείο: Ιατρός με εκκεντρικές μεθόδους θεραπείας έχει κλειδώσει τους ασθενείς του στο ιατρείο, προκειμένου να θεραπεύσει την «τρέλα» τους. Έχετε 60 λεπτά για να αποδράσετε!
  • Το τελευταίο γεύμα: Πολυεκατομμυριούχος οικοδεσπότης κλειδώνει στην τραπεζαρία τους καλεσμένους του. Η έξοδος μόνο μία. Ο χρόνος: μια ώρα. Το γεύμα δεν σερβίρετέ ποτέ!
  • Το σπίτι του εξερευνητή λόρδου Wicklewood: Μετά από μία ολόκληρη ζωή εξερευνήσεων, αναζητήσεων και περιπλανήσεων, ο λόρδος Wicklewood μαζεύει όλους τους θησαυρούς στην έπαυλή του, την οποία μετατρέπει σε ζωντανό παζλ.

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:

1. Από τη στιγμή που μπαίνεις στο δωμάτιο, ο στόχος είναι ένας, η απόδραση.

2. Ό,τι συμβαίνει στο «The Mindtrap», μένει στο «The Mindtrap». Μην δώσεις στοιχεία για το περιεχόμενο και την ιστορία του δωματίου, ώστε να μπορέσουν να το απολαύσουν και οι φίλοι σου.

3. Μην σπαταλήσεις το χρόνο σου. Μην ξεχνάς ότι είναι μόνον 60 λεπτά. Μια ιδέα μπορεί να γεννήσει ένα καινούριο στοιχείο, το οποίο θα σε οδηγήσει στην έξοδο.

4. Ψάξε παντού, ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη, και χρησιμοποίησε όλα τα στοιχεία που θα συγκεντρώσεις.

5. Ο πανικός δεν είναι φίλος σου. Με ηρεμία και καθαρό μυαλό προσπάθησε να λύσεις το μυστήριο και να δραπετεύσεις. Ωστόσο, σε περίπτωση που κάποιος πανικοβληθεί, υπάρχει κουμπί μέσα στο δωμάτιο που το πατάς και μπορείς να αποχωρήσεις.

6. Η ομάδα σου είναι το κλειδί που θα σε οδηγήσει στην έξοδο. Μόνο αν συνεργαστείτε, θα καταφέρετε να κερδίσετε.

7. Οι διοργανωτές του «The Mindtrap» χαίρονται να σας βλέπουν να διασκεδάζετε. Γι’ αυτό, βάλτε τα δυνατά σας, ώστε να σας δώσουν όλο και περισσότερα στοιχεία.

8. Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για παιχνίδι. Μπορεί να δυσκολέψει σε κάποια σημεία, ωστόσο παραμένει ένα παιχνίδι.

9. Χρησιμοποίησε την εξυπνάδα σου και λύσε όλα τα μυστήρια των δωματίων του «The Mindtrap». Οπλίσου με υπομονή και επιμονή και θα δεις ότι η λύση βρίσκεται μπροστά σου.

10. Χρησιμοποίησε όλες τις πνευματικές σου ικανότητες. Σκέψου, βάλε τα στοιχεία στη σωστή σειρά και πέρνα καλά με την παρέα σου. Το βασικότερο που έχεις να κάνεις είναι να το διασκεδάσεις!

Το ling της ιστοσελίδας είναι: http://www.themindtrap.com/

Μαθήτριες: Ειρήνη Βούζα, Μελίνα Ανδρονίκου

Σχολιάστε

Top