«Χριστουγεννιάτικο σαμποτάζ»

Βόλος  2/12/2020

«Χριστουγεννιάτικο σαμποτάζ»

     Κάθε χρόνο στον Βόλο στήνεται μια μεγάλη φάτνη του Δήμου, έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικόλα. Προς μεγάλη έκπληξη των πολιτών και του δημάρχου του Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, η μοναδική αυτή φάτνη φέτος καταστράφηκε από φωτιά. Ευτυχώς όμως δεν υπήρχαν ζώα μέσα, όπως τις προηγούμενες χρονιές.

     Η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 6:00 τα ξημερώματα. Κάποιοι κάτοικοι οι οποίοι είδαν τις φλόγες κάλεσαν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

     Ο Δήμος του Βόλου έβγαλε ανακοίνωση αναφέροντας πως για το τραγικό γεγονός ευθύνονται «οι γνωστοί άγνωστοι», οι οποίοι χρόνια τώρα καταστρέφουν την περιουσία του Δήμου, κρυμμένοι πίσω από προοδευτικές απόψεις και έχοντας την κάλυψη κομματικών σχηματισμών συγκεκριμένου πολιτικού χώρου. Ο Δήμος βεβαιώνει ακόμα πως η καμένη πια φάτνη θα ανακατασκευαστεί γρήγορα και πως θα τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

     Η αστυνομία έχει αρχίσει τις έρευνες για τη σύλληψη των παρανόμων. Αναφέρεται πως είναι πιθανόν την πανωλεθρία αυτή να την προκάλεσε ένας σαραντάχρονος άντρας με ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος βρισκόταν περίπου την ώρα του γεγονότος στην πλατεία Μητρόπολης, φορώντας μονάχα κάλτσες κι εσώρουχα! Με βάση κάποιες μαρτυρίες  πήρε έναν αναπτήρα από μια καφετέρια και μετά εξαφανίσθηκε.

     Αυτό το γεγονός στενοχώρησε τους κατοίκους. Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν πρέπει να χάνεται, καθώς η φάτνη θα ανακατασκευαστεί και τα υλικά πράγματα έρχονται πάντοτε δεύτερα….

Ιουλία Σοκολάκη  Α4

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης