ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, φέτος η σχολική χρονιά οδεύει προς το τέλος της, πλήρως ολοκληρωμένη με ελάχιστα μαθήματα να έχουν πραγματοποιηθεί εξ-αποστάσεως. Παρόλου που η σχολική χρονιά τελειώνει και όλοι οι μαθητές είναι χαρούμενοι, όλοι προσπαθούν να “ξεφύγουν” από τις ερχόμενες εξετάσεις. Με βάση αυτά τα δύο γεγονότα πολλές σκέψεις και συναισθήματα με έχουν κυριεύσει!

Καταρχάς, το γεγονός ότι η σχολική χρονιά κοντεύει να τελειώσει, με κάνει να σκέφτομαι όλες τις στιγμές που πέρασα φέτος στο σχολείο, μαζί με τις φίλες μου. Όλες αυτές οι στιγμές με έκαναν να καταλάβω πόσο σωστή ήταν η απόφαση που πήρα για να δώσω εξετάσεις σε αυτό το σχολείο. Προσπαθώ να σκεφτώ όλα όσα έκανα αυτή τη χρονιά και να διορθώσω αυτά που πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω καλύτερα ώστε να τα διορθώσω τις επόμενες χρονιές!

Εκτός από σκέψεις, πολλά συναισθήματα με έχουν κατακλύσει! Πρώτα από όλα, το άγχος είναι ένα συναίσθημα που μου δημιουργείται όταν ακούω την λέξη “Ιούνιος”. Έχω πλέον συνδυάσει τον Ιούνιο με έναν μήνα που θα αποτελείται από πολύ άγχος και εξετάσεις. Ωστόσο, κι η χαρά είναι ένα συναίσθημα που νιώθω γιατί, οι επόμενοι 3 μήνες που θα ακολουθήσουν θα είναι γεμάτοι ξεκούραση! Φυσικά, και η λύπη είναι ένα συναίσθημα που μου δημιουργείται γιατί δεν θα έχω την δυνατότητα να βλέπω σε καθημερινή βάση τις φίλες μου! Παρόλα αυτά, ανυπομονώ να τελειώσει το σχολείο και να φύγει όλο το άγχος που με έχει κυριεύσει τον τελευταίο μήνα!

Μαρία Γιακουμή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης