Επίσκεψη του μαέστρου της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδας στο σχολείο μας

ορχήστρα

Την Πέμπτη 25/02/2016 επισκέφτηκε το Γυμνάσιό μας ο μαέστρος και καλλιτεχνικός Δ/ντήςτης Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδας, κ. Ευάγγελος Αραμπατζής.

Ο κ. Ευάγγελος Αραμπατζής, μίλησε στους μαθητές για τη μουσική, τα μουσικά όργανα, για τη Σ.Ο.Ν.Ε.και προσκάλεσε τους ενδιαφερόμενους κι όσους αγαπούν τη μουσική να περάσουν από ακρόαση  στην περίπτωση που επιθυμούν να γίνουν υποψήφια μέλη της Σ.Ο.Ν.Ε.

Άραμπατζής

Ευάγγελος Αραμπατζής

Η Σ.Ο.Ν.Ε.είναι μια Αστική Εταιρεία μη κερδοσκοπικού  χαρακτήρα, που ως  αρχική ιδέα γεννιέται τον Ιούλιο του 2011 με πρωτοβουλία του σημερινού καλλιτεχνικού Δ/ντή της, Ευ. Αραμπατζή, ο οποίος σε ηλικία μόλις 18 ετών απηύθυνε πρόσκληση σε νέους μουσικούς από όλη τη χώρα μέσω Facebook  και δημιούργησε τη Σ.Ο.Ν.Ε. Η προσφορά των μελών και του μαέστρου της Σ.Ο.Ν.Ε στις συναυλίες που δίνονται για φιλανθρωπικούς και πολιτιστικούς σκοπούς είναι αφιλοκερδής. Αποτελείται από παιδιά και νέους, ηλικίας 8-30 χρονών, από όλη την Ελλάδα και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Στη Σ.Ο.Ν.Ε. υπάγεται και η Παιδική – Νεανική Χορωδία της και οι εμφανίσεις της απαρτίζονται και από τα 2 σύνολα, Ορχήστρας – Χορωδίας.Έχει τιμηθεί με Έπαινο μουσικής προσφοράς από τον Σύνδεσμο Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος, από την Μουσική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος και την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης