Αθλητισμός στο σχολείο

???????????????????????????????

Σε περίπατο του σχολείου μας στο Γήπεδο Αμπελοκήπων οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε διάφορα αθλήματα παίρνοντας μέρος σε αγώνες.

Στην απόσταση των 60 μ διακρίθηκαν οι Χαμπίμπι Ανέστης (1ος), Ιωαννίδης Πέτρος (2ος) και Σαπουντζής Αντώνης (3ος), ενώ στα κορίτσια η Αζά Πελαγία (1η), Τσιντζιλώνη Λεμονιά (2η) και Πατεράκη Δήμητρα (3η).

Στο άλμα εις μήκος ξεχώρισαν στα κορίτσια η Αζά Πελαγία (1η), η Δανιηλίδου Δήμητρα (2η) και η Χριστακούδη Παρασκευή (3η), ενώ στα αγόρια οι Καραμούτας Βασίλειος και Γκαλμπένης Γεώργιος μοιράστηκαν την πρώτη θέση, με τρίτο τον Αιγίδη Μύρωνα.

Στη σφαίρα αναδείχθηκε πρώτη η Αζά Πελαγία, δεύτερη η Δανιηλίδου Δήμητρα και τρίτη η Μελετλίδου Παυλίνα, ενώ στα αγόρια πρώτος ήρθε ο Χαριτάκης Νικόλαος, δεύτερος ο Χωλόπουλος Λάμπης και τρίτος ο Γεωργίου Χρυσοβαλάντης.

Με το πέρας των αγώνων πολλοί μαθητές εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν προσπάθειες στο άλμα και στη σφαίρα, ενώ συναγωνίστηκαν μεταξύ τους και σε δρόμους μικρών αποστάσεων.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης