Πρωτιά και εύφημη μνεία για τη σχολική μας εφημερίδα!

logo

Πρωτιά σε αριθμό άρθρων (713 άρθρα στις 06/03/2020) έχει η σχολική μας εφημερίδα «Η φωνή του Αρχέλαου» στην πλατφόρμα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου σύμφωνα σε στατιστικά στοιχεία του ΠΣΔ. Και όχι μόνο αυτό ∙ στο «Αθηνοδρόμιο» που είναι οδηγός πόλης για γονείς μαθητές και σχολεία γίνεται εύφημη μνεία – επαινετική αναφορά στην εφημερίδα μας σύμφωνα με δημοσίευση στις 18/09/2019. Το δημοσίευμα αναφέρει αυτολεξεί τα εξής : «Εδώ και 5 χρόνια και με 15 πανέμορφα χειροποίητα εξώφυλλα, οι μικροί αρθρογράφοι της «φωνής του Αρχέλαου» έχουν βάλει σκοπό να ενημερώνουν την τοπική κοινωνία για καθετί που συμβαίνει στο σχολείο και στην πόλη της Θεσσαλονίκης». Όλο το δημοσίευμα μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω διεύθυνση κάνοντας κλικ:

http://www.athinodromio.gr/%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82/#.XmJCckrQBPY

Λίγα λόγια για την ιστορία της εφημερίδας μας
Η εφημερίδα μας, «Η φωνή του Αρχέλαου», δημιουργήθηκε το 2014 από τους εκπαιδευτικούς : Κρινάκη Μαλαματένια, Φιλόλογο, Ποντίκα Σάββα, Μαθηματικό και Πουλτουτζίδου Χαρίκλεια, Φιλόλογο, που αποτελούν τη Συντακτική Ομάδα. Τα πρώτα χρόνια πλαισιωνόταν από δημοσιογράφους – μαθητές που συμμετείχαν σε σχετικό Πολιτιστικό Πρόγραμμα και ενημέρωναν τους αναγνώστες τους για όσα συνέβαιναν στο Σχολείο μας, στον Εύοσμο, στη Θεσσαλονίκη, σε όλο τον κόσμο. Τα δύο τελευταία σχολικά έτη η Συντακτική Ομάδα διατηρεί ενεργή την εφημερίδα ενημερώνοντας από τη μια τους επισκέπτες της για τα νέα, τις δράσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις του Γυμνασίου μας και προικοδοτώντας από την άλλη το Σχολείο μας με ένα ηλεκτρονικό αρχείο των πεπραγμένων του.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης