Πρώτο βραβείο για τον Ποντιακό Ελληνισμό κέρδισε μαθήτριά μας με σχέδιο εμπνευσμένο από ασπρόμαυρη φωτογραφία

Το σχολείο μας συμμετείχε στον διαγωνισμό, που οργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υ.ΠΑΙ.Θ. με την υποστήριξη της Έδρας Ποντιακών Σπουδών του Α.Π.Θ. και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών με θέμα:
Ποντιακός Ελληνισμός: μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον
Στον διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί Ιορδανίδου Σοφία, υπεύθυνη χορωδίας, Καρρά Θάλεια, υπεύθυνη χορευτικού, Κορδάτου Αθηνά, υπεύθυνη εικαστικών έργων, Στεφανίδης Κωνσταντίνος, υπεύθυνος θεατρικού.
Το σχολείο μας προκρίθηκε στην κατηγορία των εικαστικών έργων με την κ. Κορδάτου Αθηνά και τη μαθήτρια Αντέμι Στέλα του Γ1,  της οποίας το έργο απέσπασε το πρώτο βραβείο! H κ. Κορδάτου βαθύτατα συγκινημένη δήλωσε : «Με ευαισθησία στη γραμμή, με  ποιότητα στους τόνους και με οργάνωση της σύνθεσης η μαθήτρια Αντέμι Στέλα του Γ1 κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «εικαστικά έργα» στον διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό, συμμετέχοντας με ένα σχέδιο με μολύβι και θέμα: «ασπρόμαυρες φωτογραφίες εποχής». Συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας για την εξαιρετική δουλειά της! Θέλω, επίσης, να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετείχαν στον  διαγωνισμό, καθώς τα παιδιά δούλεψαν με μεράκι και αγάπη, αφιερώνοντας ώρες απ΄ τον πολύτιμο χρόνο τους και φιλοτέχνησαν  συνθέσεις με διαφορετικές ματιέρες, χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά και τεχνικές, με αποτέλεσμα να  δημιουργήσουν   έργα με μολύβι, κάρβουνο και χρώμα. Τους ευχαριστώ όλους για την εξαιρετική τους προσπάθεια. Είμαι πολύ περήφανη για τους μικρούς μου καλλιτέχνες! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Στεφανίδη Κωνσταντίνο για την προτροπή του να συμμετάσχουμε σε αυτόν τον διαγωνισμό!»
Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας  σε όλους τους  εκπαιδευτικούς και μαθητές για την ολοπρόθυμη συμμετοχή τους  στον διαγωνισμό.
«Η Ρωμανία κι αν επέρασεν, ανθεί και φέρει κι άλλο»

IMG_20220329_153825

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης