Δωρεά στη unicef

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο Σάββατο 16 Απριλίου 2016 ,ο μαθητής της Τρίτης τάξης του 11ου Δ.Σ. Γιαννιτσών, ευαισθητοποιημένος από τη συμμετοχή του στο Πρόγραμμα της UNICEF «Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών 2016», αυθόρμητα και με πρωτοβουλία καθαρά δική του, αποφάσισε να ζητήσει από τους συμμαθητές/τριές του να προσφέρουν στη unicef τα χρήματα που θα διέθεταν για το δώρο του, ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη και να τα δώσουν χαρά.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της τάξης, επηρεασμένοι και αυτοί από τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα, ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό,  με αποτέλεσμα να συγκεντρώσουν από το υστέρημά τους περίπου 200 ευρώ, τα οποία τοποθέτησαν σε αυτοσχέδιο κουμπαρά που επινόησε και φιλοτέχνησε ο ίδιος ο Γιάννης Ψαθάκης.

Στις 20-4-2016 συνοδεία του πατέρα του Γιάννη κ. Μανόλη Ψαθάκη, αντιπροσωπεία των μαθητών, στην οποία συμμετείχε και ο εορτάζων, κατέθεσε τα χρήματα στο τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ υπέρ της UNICEF.

Επειδή τα κίνητρα ήταν καθαρά αλτρουιστικά και επειδή θα μπορούσε αφενός να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση η αξιέπαινη πράξη του μαθητή.

Μπράβο!

Σχολιάστε

Top