Συγχαρητήρια

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την Παρασκευή 28-3-20014 διεξήχθησαν στο Εθνικό Στάδιο Γιαννιτσών οι Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων Δήμου Γιαννιτσών με συμμετοχή 25 σχολείων και 250 αθλητών-μαθητών.
Το σχολείο μας συμμετείχε με την ομάδα Στίβου που προήλθε μετά από εσωτερικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο μάθημα Φυσικής Αγωγής την εβδομάδα 17-21/3.
Η συγκομιδή μεταλλίων ήταν εξαιρετική. Για πρώτη φορά το σχολείο μας κατέκτησε 5 μετάλλια, τα περισσότερα από κάθε σχολείο που συμμετείχε.
Η Βασιλειάδου Ραφαηλία- Γεωργία της Στ’ τάξης πήρε την πρώτη θέση στο άλμα σε μήκος και χρυσό μετάλλιο με επίδοση 3.91 μ .(ανάμεσα σε 29 αθλήτριες).
Η Στεφανή Ελένη της Ε΄ τάξης πήρε την πρώτη θέση στο μπαλάκι με επίδοση 33.98μ. (ανάμεσα σε 27 αθλήτριες.)
Η Κωνσταντινίδου Γεωργία της Στ’ τάξης κατέκτησε την δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο στα 1000μ. (ανάμεσα σε 22 αθλήτριες)
Η Σαββουλίδου Χαρούλα της Ε’ τάξης πήρε την τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο άλμα σε ύψος με επίδοση 1,10 (ανάμεσα σε 14 αθλήτριες).
Ο Γεροντίδης Νίκος της Ε’ τάξης πήρε την τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο άλμα σε μήκος με επίδοση 3.93 μ .(ανάμεσα σε 31 αθλητές).
Πολλά συγχαρητήρια και στους μαθητές Κατηριάδη Γιώργο, Εμμανουηλίδη Στάθη, Ψαλλίδα Γιώργο, Σπυρίδη Δημήτρη, Τροχίδη Χρήστο που μετείχαν στην ομάδα .

Κορώνα Παυλίνα
ΕΚΠ/ΚΟΣ Φ.Α. 11ου ΔΗΜ. ΣΧ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Σχολιάστε

Top